• Nederlands
  • Deutsch

U kunt niet alleen genieten van het Turks stoombad, verschillende sauna s en de thermaalbaden. Thermaalbad Arcen biedt de volledige spa wellness ervaring. Maak jouw dagje wellness compleet en verwen jezelf met een van de vele wellness behandelingen of massages. Laat u verwennen door onze specialisten en u gaat als herboren weer terug naar huis.

In ons beautycentrum bieden wij diverse gezichtsbehandelingen, massages, pakkingen en overige lichaamsbehandelingen. Tijdens een wellnesbehandeling werken we met producten van het merk Malima. Malima is een huidvriendelijk verzorgingsproduct met huididentieke ingrediënten voor een optimaal resultaat. Een korte massage met deze producten kan de huid weer helemaal laten stralen.

U kunt dagelijks een wellness behandeling Limburg of massage Limburg reserveren. Bekijk de massages treatments van een wellnessbehandeling Limburg. Bekijk regelmatig de aanbiedingen pagina en blijf up to date van wellnesstips en de scherpste aanbiedingen, de laatste nieuwtjes en ontspannende wellnesstips.

Update 4-11-2020

Beste gast,

Onze thermaalbaden en sauna's zijn open. We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

  • Om 1,5m afstand van elkaar te kunnen houden, beperken we het aantal gasten. Als het nodig is, geven we voorrang aan hotel- en parkgasten en daarna aan daggasten met een voucher.
  • Openingstijden: dagelijks 08.30 tot 23.00 uur. Bij aankomst worden uw persoonsgegevens geregistreerd.
  • Onze horecagelegenheden zijn gesloten. 
  • De douches en toiletten zijn geopend.
  • Onze kruidenbaden, sauna's, snelbruiners en rustruimtes kunnen worden gebruikt. Er vinden vooralsnog nog geen opgietingen plaats.

Als u een badenkaart heeft, kunt u er gebruik van maken als de baden open zijn.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl