• Nederlands
 • Deutsch

U kunt niet alleen genieten van het Turks stoombad, verschillende sauna s en de thermaalbaden. Thermaalbad Arcen biedt de volledige spa wellness ervaring. Maak jouw dagje wellness compleet en verwen jezelf met een van de vele wellness behandelingen of massages. Laat u verwennen door onze specialisten en u gaat als herboren weer terug naar huis.

In ons beautycentrum bieden wij diverse gezichtsbehandelingen, massages, pakkingen en overige lichaamsbehandelingen. Tijdens een wellnesbehandeling werken we met producten van het merk Malima. Malima is een huidvriendelijk verzorgingsproduct met huididentieke ingrediënten voor een optimaal resultaat. Een korte massage met deze producten kan de huid weer helemaal laten stralen.

U kunt dagelijks een wellness behandeling Limburg of massage Limburg reserveren. Bekijk de massages treatments van een wellnessbehandeling Limburg. Bekijk regelmatig de aanbiedingen pagina en blijf up to date van wellnesstips en de scherpste aanbiedingen, de laatste nieuwtjes en ontspannende wellnesstips.

 • Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem
 • Combineer een dagje wellness met een heerlijke gezichtsbehandeling. Kiest u voor een ontspannende gezichtsmassage of voor een van de arrangementen?
 • Een dagje wellness in Limburg is niet compleet zonder een lichaamsbehandeling. Keuze uit diverse ontspanningsmassages en lichaamspeelings.
 • Laat uw handen en voeten weer stralen met behulp van onze behandelingen!

Beste gast,

We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

Gelukkig hebben we onze beautysalon weer mogen openen! Om dit te vieren hebben we een speciale aanbieding samengesteld:

Een complete gezichtsbehandeling en een totale lichaamsbehandeling. Een beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

 • 30 min. gezichtsbehandeling & 30 min. lichaamsbehandeling voor €49,50
 • 60 min. gezichtsbehandeling & 60 min. lichaamsbehandeling voor €95,-

Alleen beschikbaar op basis van reservering.

Deze aanbieding is wegens succes verlengd tot 21 september 2020.

Goed nieuws! Vanaf 1 juli mogen de sauna's weer open.

Voor uw en onze gezondheid volgen we uiteraard de volgende richtlijnen van de overheid:

 • Om 1,5m afstand van elkaar te kunnen houden, beperken we het aantal gasten. Als het nodig is, geven we voorrang aan hotel- en parkgasten en daarna aan daggasten met een voucher.
 • Openingstijden: dagelijks 09.00 tot 21.30 uur. Registratie verplicht.
 • De brasserie is dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur open (uitloop tot 21:00 uur mogelijk).
 • De keuken van de brasserie is dagelijks van 11:00 tot 19:30 uur geopend (uitloop tot 20:30 uur mogelijk).
 • De douches en toiletten zijn geopend.
 • Onze kruidenbaden, snelbruiners, sauna's en rustruimtes kunnen worden gebruikt. Er vinden vooralsnog nog geen opgietingen plaats.

Als u een badenkaart heeft, kunt u er gebruik van maken als de baden open zijn. De periode die op de kaart staat, wordt verlengd met 3 maanden.

Heeft u vouchers of cadeaubonnen? Deze geldigheid wordt ook automatisch verlengd met 3 maanden.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl