• Nederlands
  • Deutsch

Puur genieten in Arcen
Sauna en wellness in Limburg. Een betere combinatie om lichaam en geest te verwennen is bijna ondenkbaar in het Limburgse heuvelland in Nederland. Thermaalbad Arcen kunt u in de provincie Limburg terugvinden en biedt u aan de fraaie oevers van de Maas een overheerlijk dagje wellness Limburg waar genieten, relaxen en puur ontspannen centraal staat . Ga er heerlijk tussenuit en kom relaxen in het beauty en wellnessresort Limburg in de verschillende sauna s.

Spa wellness resort Limburg
Geniet tijdens uw verblijf in de luxe wellness Limburg van de natuurlijke thermaalbaden, zweet uw stress uit in een Finse sauna en laat uw huid verwennen tijdens een heerlijke massage of wellnessbehandeling. Het natuurlijke bronwater in de thermaalbaden in Limburg is niet alleen ontspannend, maar heeft ook een heilzame werking. De wellness spa Limburg biedt individueel en in groepsverband kuurprogramma’s en kuurreizen aan.

Wellness arrangement Limburg
Thermaalbad Arcen is een publieke saune en heeft een divers aanbod aan beauty- en wellnessarrangementen. Houdt u van de frisse geuren van de lente? Dan is het Bloesemarrangement op uw lijf geschreven. Wilt u uw lichaam van top tot teen laten verwennen? Dan biedt het Reviving Tropical Ritueel uitkomst. Bent u op zoek naar een wellness arrangement in Limburg met badkleding? Dan bent u bij Thermaalbad Arcen aan het juiste adres.

Het hele wellness plaatje
Bij beauty wellness Limburg kijkt men naar de volledige balans : niet alleen een goede lichaamsverzorging is belangrijk, maar ook goede voeding en harmonie tussen lichaam en geest. Om uw dagje wellness voor twee in Limburg compleet te maken, kunt u ook voor culinaire hoogstandjes bij Thermaalbad terecht. In het sfeervolle restaurant De Bron kunt u voor, tijdens of na een dagje spa en wellness in Limburg genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. In de brasserie smult u van een verse Limburgse vlaai.

Wie niet genoeg kan krijgen van deze luxe kan z’n wellnessgenot verlengen met een heerlijk ontspannend verblijf in met één van onze wellness overnachtingen in wellness hotel Parkhotel Bad Arcen of bungalowpark Klein Vink. Maak tijdens een wandel- of fietstocht kennis met de prachtige bosrijke omgeving van Noord-Limburg of breng een bezoekje aan het gezellige Arcen. Gasten van Parkhotel Bad Arcen kunnen tijdens het verblijf gratis gebruik van alle faciliteiten maken van Thermaalbad Arcen.

Wellness Limburg last minute
Een dag of weekendje wellness in het wellness center Limburg hoeft u niet maanden van tevoren te boeken, ook voor een dag last minute wellness Limburg kunt u bij ons terecht. Wilt u iemand verrassen met een dagje spa in het wellness centrum in Limburg? Met onze wellness cadeaubon doet u een ander gegarandeerd een groot plezier. Check voor een voordelig dagje wellness in Nederlands Limburg de aanbiedingen op onze website van Thermaalbad Arcen.

Tot snel!

Beste gast,

We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

Gelukkig hebben we onze beautysalon weer mogen openen! Om dit te vieren hebben we een speciale aanbieding samengesteld:

Een complete gezichtsbehandeling en een totale lichaamsbehandeling. Een beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

  • 30 min. gezichtsbehandeling & 30 min. lichaamsbehandeling voor €49,50
  • 60 min. gezichtsbehandeling & 60 min. lichaamsbehandeling voor €95,-

Alleen beschikbaar op basis van reservering.

Deze aanbieding is wegens succes verlengd tot 21 september 2020.

Goed nieuws! Vanaf 1 juli mogen de sauna's weer open.

Voor uw en onze gezondheid volgen we uiteraard de volgende richtlijnen van de overheid:

  • Om 1,5m afstand van elkaar te kunnen houden, beperken we het aantal gasten. Als het nodig is, geven we voorrang aan hotel- en parkgasten en daarna aan daggasten met een voucher.
  • Openingstijden: dagelijks 09.00 tot 21.30 uur. Registratie verplicht.
  • De brasserie is dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur open (uitloop tot 21:00 uur mogelijk).
  • De keuken van de brasserie is dagelijks van 11:00 tot 19:30 uur geopend (uitloop tot 20:30 uur mogelijk).
  • De douches en toiletten zijn geopend.
  • Onze kruidenbaden, snelbruiners, sauna's en rustruimtes kunnen worden gebruikt. Er vinden vooralsnog nog geen opgietingen plaats.

Als u een badenkaart heeft, kunt u er gebruik van maken als de baden open zijn. De periode die op de kaart staat, wordt verlengd met 3 maanden.

Heeft u vouchers of cadeaubonnen? Deze geldigheid wordt ook automatisch verlengd met 3 maanden.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl