• Nederlands
  • Deutsch

Wellness cadeaubon sauna van Thermaalbad Arcen
Wilt u iemand een dagje sauna of wellness cadeau geven? Met een wellness giftcard of sauna cadeaubon van Thermaalbad Arcen doet u liefhebbers van ontspanning gegarandeerd een groot plezier. 

Cadeaubon Wellness

Bent u op zoek naar een ontspannend cadeau? Geef dan een heerlijk dagje sauna of wellness cadeau met onze sauna wellness cadeaukaart. Onze wellness- en saunabonnen zijn bruikbaar voor zowel de thermaalbaden als de diverse behandelingen die we bieden. Verras een vriend of vriendin met een wellnessbon voor een overheerlijke massage of verblijd je partner met een wellness cadeaubon voor 2 en geniet van een ontspannend dagje sauna in onze sauna’s en kruidenbaden. Een sauna wellness cadeaukaart voor een dag ontspanning kunt u natuurlijk ook op uw eigen verlanglijstje zetten.

Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen behoort tot een van de mooiste wellnessresorts in Nederland. Bij het Thermaalbad in Arcen kunt u volledig tot rust komen en genieten van diverse binnen en buiten thermaalbaden. Ook kunt u genieten van 6 Finse sauna's met de geuren van Eucalyptys, Limoen, Bamboe en de geur van het seizoen. Blaas even stoom af in het vernieuwde stoombad met eucalyptusgeur of maak gebruik van de andere faciliteiten zoals voetenbaden, dompelbaden, douches, tuin met ligbedden of de whirlpools. Kortom, met de saunabon van Thermaalbad Arcen geeft u het perfecte cadeau.

Bestel snel een ontspannend cadeau!
Neem voor meer informatie over de wellness cadeaukaarten per e mail of telefonisch contact met ons op via 077-473 24 24. Meteen een sauna bon bestellen? Op de webshop van Roompot Vakanties vindt u de wellness- en sauna bonnen van verschillende prijzen. Klik hier voor meer informatie  De wellness cadeaubon is te bestellen met een tegoed van €5, €10, €25 of €50. De bonnen zijn ook verkrijgbaar bij de balie van Thermaalbad Arcen en kunnen dezelfde dag gebruikt worden voor een dagje wellness. 

Beste gast,

We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

Gelukkig hebben we onze beautysalon weer mogen openen! Om dit te vieren hebben we een speciale aanbieding samengesteld:

Een complete gezichtsbehandeling en een totale lichaamsbehandeling. Een beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

  • 30 min. gezichtsbehandeling & 30 min. lichaamsbehandeling voor €49,50
  • 60 min. gezichtsbehandeling & 60 min. lichaamsbehandeling voor €95,-

Alleen beschikbaar op basis van reservering.

Deze aanbieding is wegens succes verlengd tot 21 september 2020.

Goed nieuws! Vanaf 1 juli mogen de sauna's weer open.

Voor uw en onze gezondheid volgen we uiteraard de volgende richtlijnen van de overheid:

  • Om 1,5m afstand van elkaar te kunnen houden, beperken we het aantal gasten. Als het nodig is, geven we voorrang aan hotel- en parkgasten en daarna aan daggasten met een voucher.
  • Openingstijden: dagelijks 09.00 tot 21.30 uur. Registratie verplicht.
  • De brasserie is dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur open (uitloop tot 21:00 uur mogelijk).
  • De keuken van de brasserie is dagelijks van 11:00 tot 19:30 uur geopend (uitloop tot 20:30 uur mogelijk).
  • De douches en toiletten zijn geopend.
  • Onze kruidenbaden, snelbruiners, sauna's en rustruimtes kunnen worden gebruikt. Er vinden vooralsnog nog geen opgietingen plaats.

Als u een badenkaart heeft, kunt u er gebruik van maken als de baden open zijn. De periode die op de kaart staat, wordt verlengd met 3 maanden.

Heeft u vouchers of cadeaubonnen? Deze geldigheid wordt ook automatisch verlengd met 3 maanden.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl