• Nederlands
  • Deutsch

Wellness cadeaubon sauna van Thermaalbad Arcen
Wilt u iemand een dagje sauna of wellness cadeau geven? Met een wellness giftcard of sauna cadeaubon van Thermaalbad Arcen doet u liefhebbers van ontspanning gegarandeerd een groot plezier. 

Cadeaubon Wellness

Bent u op zoek naar een ontspannend cadeau? Geef dan een heerlijk dagje sauna of wellness cadeau met onze sauna wellness cadeaukaart. Onze wellness- en saunabonnen zijn bruikbaar voor zowel de thermaalbaden als de diverse behandelingen die we bieden. Verras een vriend of vriendin met een wellnessbon voor een overheerlijke massage of verblijd je partner met een wellness cadeaubon voor 2 en geniet van een ontspannend dagje sauna in onze sauna’s en kruidenbaden. Een sauna wellness cadeaukaart voor een dag ontspanning kunt u natuurlijk ook op uw eigen verlanglijstje zetten.

Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen behoort tot een van de mooiste wellnessresorts in Nederland. Bij het Thermaalbad in Arcen kunt u volledig tot rust komen en genieten van diverse binnen en buiten thermaalbaden. Ook kunt u genieten van 6 Finse sauna's met de geuren van Eucalyptys, Limoen, Bamboe en de geur van het seizoen. Blaas even stoom af in het vernieuwde stoombad met eucalyptusgeur of maak gebruik van de andere faciliteiten zoals voetenbaden, dompelbaden, douches, tuin met ligbedden of de whirlpools. Kortom, met de saunabon van Thermaalbad Arcen geeft u het perfecte cadeau.

Bestel snel een ontspannend cadeau!
Neem voor meer informatie over de wellness cadeaukaarten per e mail of telefonisch contact met ons op via 077-473 24 24. Meteen een sauna bon bestellen? Op de webshop van Roompot Vakanties vindt u de wellness- en sauna bonnen van verschillende prijzen. Klik hier voor meer informatie  De wellness cadeaubon is te bestellen met een tegoed van €5, €10, €25 of €50. De bonnen zijn ook verkrijgbaar bij de balie van Thermaalbad Arcen en kunnen dezelfde dag gebruikt worden voor een dagje wellness. 

Update 14 januari

Beste gast,

Vanwege de coronamaatregelen van de overheid zijn wij tot en met 09-02 gesloten.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl