• Nederlands
  • Deutsch

Wellness cadeaubon sauna van Thermaalbad Arcen
Wilt u iemand een dagje sauna of wellness cadeau geven? Met een wellness giftcard of sauna cadeaubon van Thermaalbad Arcen doet u liefhebbers van ontspanning gegarandeerd een groot plezier. 

Cadeaubon Wellness

Bent u op zoek naar een ontspannend cadeau? Geef dan een heerlijk dagje sauna of wellness cadeau met onze sauna wellness cadeaukaart. Onze wellness- en saunabonnen zijn bruikbaar voor zowel de thermaalbaden als de diverse behandelingen die we bieden. Verras een vriend of vriendin met een wellnessbon voor een overheerlijke massage of verblijd je partner met een wellness cadeaubon voor twee en geniet van een ontspannend dagje sauna in onze sauna’s en kruidenbaden. Een sauna wellness cadeaukaart voor een dag ontspanning kunt u natuurlijk ook op uw eigen verlanglijstje zetten.

Bestel snel een ontspannend cadeau!
Neem voor meer informatie over de wellness cadeaukaarten per e mail of telefonisch contact met ons op via 077-473 24 24. Meteen een sauna bon bestellen? Op de webshop van Roompot Vakanties vindt u de wellness- en sauna bonnen van verschillende prijzen. De bonnen zijn ook verkrijgbaar bij de balie van Thermaalbad Arcen.