• Nederlands
  • Deutsch

Een dagje ertussenuit, even nergens aan denken en u overgeven aan pure ontspanning. Wellness is dé manier om lichaam en geest weer helemaal in balans te brengen. Met sauna’s, spa- en kruidenbaden, massages en vele andere relax mogelijkheden is wellness een welkome ontstresser in de hectiek van het dagelijks leven.

Wellness: verwen uw lichaam en geest
Het Noord-Limburgse Arcen is dé plek om deze zeer complete ontspanning te beleven. In het glooiende heuvellandschap aan de oevers van de Maas biedt Thermaalbad Arcen diverse wellness mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken. Van het warme genot van onze thermaalbaden en overdekte zwembad tot geheel verzorgde lichaamsbehandelingen. 

Onze specialisten leggen u tijdens een dagje of weekendje wellness van top tot teen in de watten met een heerlijk ontspannende exotische lichaamsmassage, gezichtsbehandeling of heilzame kuursessie. De kosten verschillen per behandeling en kunt u terugvinden op de vermelde prijzen op onze prijslijst. Tijdens één van onze behandelingen en massages komt u helemaal tot rust. Daarna kunt u nagenieten in één van de sauna's, kruidenbaden, stoombaden of in de overdekte thermaalbaden. 

Na een bezoek aan onze spa en wellness in Arcen straalt uw huid weer als vanouds en zijn uw spieren en gewrichten soepeler dan ooit. Met een dagje wellness in Arcen verwent u uzelf en investeert u in uw gezondheid.

Het dragen van badkleding is verplicht in de thermaalbaden.

Nog meer wellnessgenot
In het wellness resort Arcen kunt u ook kennismaken met de lokale keuken. Zo smult u bij het ontbijt, lunch of diner in Restaurant De Bron van traditionele culinaire hoogstandjes en staat in de Brasserie een heuse Limburgse vlaai voor u klaar. In de wellness en de restaurants wordt u volledig in de watten gelegd.

Met een overnachting in Parkhotel Bad Arcen of op Vakantiepark Klein Vink  verlengt u uw verblijf en wellnessbeleving. Als gast van Parkhotel Bad Arcen kunt u genieten van gratis toegang tot het Thermaalbad en bent u in de gelegenheid gebruik te maken van alle facilliteiten. Ook Vakantiepark resort arcen ligt op enkele minuten rijden van het Thermaalbad. Hier kunt u een zeer complete wellness villa huren met een of twee slaapkamers, of meer die in sommige gevallen beschikken over een eigen badkamer.

Ook buiten het wellnessresort vindt u de nodige ontspanning in en rond Arcen. Maak een mooie wandeling of fietstocht door de prachtige natuur van Nationaal park de maasduinen of breng een bezoekje aan de historische binnenstad van Arcen. Daar vindt u naast leuke en gezellige straatjes ook de fraaie Kasteeltuinen.

Kortom, wellness in Arcen is een perfecte manier om alleen of samen weer even lekker bij te komen. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen of bij de veelgestelde vragen kijken.

Beste gast,

We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

Gelukkig hebben we onze beautysalon weer mogen openen! Om dit te vieren hebben we een speciale aanbieding samengesteld:

Een complete gezichtsbehandeling en een totale lichaamsbehandeling. Een beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

  • 30 min. gezichtsbehandeling & 30 min. lichaamsbehandeling voor €49,50
  • 60 min. gezichtsbehandeling & 60 min. lichaamsbehandeling voor €95,-

Alleen beschikbaar op basis van reservering.

Deze aanbieding is wegens succes verlengd tot 21 september 2020.

Goed nieuws! Vanaf 1 juli mogen de sauna's weer open.

Voor uw en onze gezondheid volgen we uiteraard de volgende richtlijnen van de overheid:

  • Om 1,5m afstand van elkaar te kunnen houden, beperken we het aantal gasten. Als het nodig is, geven we voorrang aan hotel- en parkgasten en daarna aan daggasten met een voucher.
  • Openingstijden: dagelijks 09.00 tot 21.30 uur. Registratie verplicht.
  • De brasserie is dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur open (uitloop tot 21:00 uur mogelijk).
  • De keuken van de brasserie is dagelijks van 11:00 tot 19:30 uur geopend (uitloop tot 20:30 uur mogelijk).
  • De douches en toiletten zijn geopend.
  • Onze kruidenbaden, snelbruiners, sauna's en rustruimtes kunnen worden gebruikt. Er vinden vooralsnog nog geen opgietingen plaats.

Als u een badenkaart heeft, kunt u er gebruik van maken als de baden open zijn. De periode die op de kaart staat, wordt verlengd met 3 maanden.

Heeft u vouchers of cadeaubonnen? Deze geldigheid wordt ook automatisch verlengd met 3 maanden.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl