• Nederlands
  • Deutsch

Een dagje ertussenuit, even nergens aan denken en u overgeven aan pure ontspanning. Wellness is dé manier om lichaam en geest weer helemaal in balans te brengen. Met sauna’s, spa- en kruidenbaden, massages en vele andere relaxmogelijkheden is wellness een welkome ontstresser in de hectiek van het dagelijks leven.

Wellness: verwen uw lichaam en geest
Het Noord-Limburgse Arcen is dé plek om deze ontspanning te beleven. In het glooiende heuvellandschap aan de oevers van de Maas biedt Thermaalbad Arcen diverse wellnessmogelijkheden. Van het warme genot van onze thermaalbaden tot geheel verzorgde lichaamsbehandelingen.  

Onze specialisten leggen u tijdens een dagje of weekendje wellness van top tot teen in de watten met een heerlijk ontspannende exotische lichaamsmassage, gezichtsbehandeling of heilzame kuursessie. Na een bezoek aan onze spa en wellness in Arcen straalt uw huid weer als vanouds en zijn uw spieren en gewrichten soepeler dan ooit.

Nog meer wellnessgenot
In het wellnessresort in Arcen kunt u ook kennismaken met de lokale keuken. Zo smult u bij het ontbijt, lunch of diner in Restaurant De Bron van traditionele culinaire hoogstandjes en staat in de Brasserie een heuse Limburgse vlaai voor u klaar. Met een overnachting in Parkhotel Bad Arcen  of op Résidence Klein Vink  verlengt u uw verblijf en wellnessbeleving.

Ook buiten het wellnessresort vindt u de nodige ontspanning in en rond Arcen. Maak een mooie wandeling of fietstocht door de prachtige natuur of breng een bezoekje aan de historische binnenstad van Arcen. Daar vindt u naast leuke en gezellige straatjes ook de fraaie Kasteeltuinen.

Kortom, wellness in Arcen is een perfecte manier om alleen of samen weer even lekker bij te komen.