• Nederlands
  • Deutsch
Wat zijn de openingstijden?

Wij zijn dagelijks geopend van 08:30-23:00 uur. U kunt inchecken tot 21:30 uur. De enige uitzondering is 31 december. Op deze dag  sluiten wij om 21:00 uur.

De openingstijden voor onze beautyafdeling zijn maandag t/m donderdag  en zondag van 09:00-20:00 uur. Vrijdag en zaterdag van 9:00-21:00 uur.

Waarom is het water heilzaam?

Thermaalbad Arcen maakt gebruik van een eigen bron. Deze bron bevindt zich op een diepte van ca 900 meter. Van nature bevat het water veel heilzame mineralen als ijzer, mangaan en fluoride. De combinatie van aangename warmte van het water (ca 35-36 graden C) en mineralen zorgt voor een heilzaam effect op uw lichaam. Onafhankelijke instituten, waaronder het balneologisch instituut aan de universiteit van München, controleren regelmatig de kwaliteit van het bronwater. Thermaalbad voldoet aan de strengste eisen en mag officieel het predicaat 'Bad' gebruiken.

Moet ik reserveren?

Voor de thermaalbaden hoeft u niet te reserveren. Wilt u een behandeling of arrangement bijboeken dan dient u dit vooraf te reserveren via: 077-4732424.

Mag ik kinderen meenemen?

Kinderen zijn welkom. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Vanaf 2 jaar betaalt u voor de kinderen het normale tarief. Kinderen tot de leeftijd van 16 jaar worden niet toegelaten tot het saunagedeelte. Het is verboden om speelgoed mee te nemen in het bad en kinderen dienen de ontspannende sfeer in het bad niet te verstoren.

Kan ik een gereserveerde behandeling annuleren?

Annuleren tot 48 uur voor de behandeling is kosteloos. Bij annulering binnen 24 uur wordt 25% van de behandelingskosten in rekening gebracht en bij annuleren op de dag zelf 50%.

Is badkleding verplicht?

In de thermaalbaden is badkleding verplicht. Uw badkleding dient van zwembadstof te zijn gemaakt. In verband met hygiëne is het verboden ondergoed onder uw zwemkleding te dragen.
Bij de sauna’s is sprake van naaktrecreatie. In de sauna zit u op uw handdoek. 

Hoe kan ik een beautybehandeling reserveren?

Onze reserveringsafdeling is dagelijks bereikbaar van 9.00-17.30 uur via 077-4732424. U kunt ook een reserveringsformulier opsturen via de website of gebruik maken van de online reserveringsmodule. Indien de online module aangeeft dat een bepaalde dag niet beschikbaar is kunt u het beste contact opnemen met onze reserveringsafdeling.

Ben ik verplicht om een badjas te dragen en kan ik die eventueel huren?

Badjassen zijn niet verplicht. Er bestaat de mogelijkheid om badjassen/handdoeken en slippers te huren. Houdt u wel rekening met een borgsom. Indien u de gehuurde artikelen weer inlevert ontvangt u de borgsom weer retour.

Update 14 januari

Beste gast,

Vanwege de coronamaatregelen van de overheid zijn wij tot en met 09-02 gesloten.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl