• Nederlands
  • Deutsch

Spa: een heilzame traditie
Gezond door water. Sanitas Per Aqua, beter bekend onder de afkorting SPA, is voor mensen al eeuwenlang een goede manier om lichaam en geest in het reine te brengen. Het heilzame mineraalwater in combinatie met een natuurrijke omgeving vol frisse lucht maken een spa wellness een welkome afwisseling van de hectiek van het dagelijks leven. In de Spa in Arcen kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van alle faciliteiten.

Spa & Wellness Limburg
Bent u op zoek naar een heerlijk dagje sauna in één van de mooiste wellnessresorts in Nederland? Aan de oevers van de Maas in het fraaie Limburgse stadje Arcen staan verschillende sauna 's en Turkse stoombaden en natuurlijke thermaalbaden voor u klaar voor de beste wellness beleving. Het warme water uit de honderden meters diepe bronnen zorgt voor een unieke wellnessbeleving in Thermaalbad Arcen. Uw huid, spieren en gewrichten gedijen optimaal in de baden bij watertemperaturen van 35 á 36 graden. Het thermaalwater bevat onder andere de mineralen ijzer, fluoride en jodide. De unieke samenstelling van het thermaalwater zorgt ervoor dat uw hele lichaam ontspant.   Thermaalbad Arcen beschikt over verschillende faciliteiten zoals whirlpools, dompelbaden, stoomcabines, kruidenbaden en diverse sauna's, waaronder een Finse sauna en het Turkse stoombad.

Kuurreizen spa Nederland
De heilzame werking van het spawater biedt ook uitkomst voor mensen met gewrichtsaandoeningen zoals reuma. Het thermaalwater heeft een pijnverzachtende en gunstige werking bij gewrichtsproblemen. Tijdens een kuurreis naar onze spa in Limburg krijgt u onder begeleiding van medisch specialisten behandelingen die uw kwalen op natuurlijke wijze verminderen. Vanwege de heilzame werking worden spa-behandelingen soms vergoed door zorgverzekeraars. 

Wellness arrangement
Thermaalbad Arcen biedt diverse spa-arrangementen in Limburg,. Zo kunt u na een ontspannen sessie in een thermaalbad of sauna uw lichaam laten verwennen tijdens een heerlijke massage of een heerlijke wellnessbehandeling. Onze masseuses staan klaar om u zorgvuldig onder handen te nemen: van een Balinese Skin Renewal Facial tot een Thaise full body oliemassage. Kom helemaal tot rust en geniet van hamam behandelingen, een massage of schoonheidsbehandeling. Ook verven, harsen en epileren behoren tot de mogelijkheden.

Arcen Spa hotel Limburg
Wie op zoek is naar een hotel met sauna Limburg is bij Thermaalbad aan het juiste adres. Wanneer u na een dagje sauna in Arcen nog niet naar huis wil, bent u van harte welkom in onze bungalows op Résidence Klein Vink of hotelkamers van Spa hotel Nederland Parkhotel Bad Arcen. Met een overnachting in een wellness hotel Limburg kunt u gratis gebruik maken van de spa. Het hotel ligt direct naast de spa. In restaurant De Bron proeft u de lokale lekkernijen en in de brasserie wacht een overheerlijke Limburgse vlaai. Daarnaast kunt u ook nog genieten van de prachtige omgeving tijdens een mooie fiets- of wandeltocht tijdens een weekendje weg. Wie dacht dat alleen Zuid-Limburg de moeite waard was heeft het mis. 

Boek uw spa arrangement Limburg
Voor een ware spa-beleving mag u Thermaalbad Arcen dus zeker niet missen. Bekijk snel onze arrangementen, aanbiedingen en last-minute mogelijkheden. Heeft u nog vragen over onze spa in Arcen? Neem dan contact met ons op via info@thermaalbad.nl of 077 – 473 2424. We hopen u binnenkort te zien in één van de beste wellness resorts van Nederland, Thermaalbad Arcen. 

Update 14 januari

Beste gast,

Vanwege de coronamaatregelen van de overheid zijn wij tot en met 09-02 gesloten.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl