• Nederlands
  • Deutsch

Spa: een heilzame traditie
Gezond door water. Sanitas Per Aqua, beter bekend onder de afkorting SPA, is voor mensen al eeuwenlang een goede manier om lichaam en geest in het reine te brengen. Het heilzame mineraalwater in combinatie met een natuurrijke omgeving vol frisse lucht maken een spa een welkome afwisseling van de hectiek van het dagelijks leven.

Spa Limburg
Bent u op zoek naar een heerlijk dagje spa in Nederland? Aan de oevers van de Maas in het fraaie Limburgse stadje Arcen staan verschillende natuurlijke thermaalbaden voor u klaar. Het warme water uit de honderden meters diepe bronnen zorgt voor een unieke wellnessbeleving in Thermaalbad Arcen. Uw huid, spieren en gewrichten gedijen optimaal in de baden bij watertemperaturen van 35 á 36 graden.

Kuurreizen spa Nederland
De heilzame werking van het spawater biedt ook uitkomst voor mensen met gewrichtsaandoeningen zoals reuma. Tijdens een kuurreis naar onze spa in Limburg krijgt u onder begeleiding van medisch specialisten behandelingen die uw kwalen op natuurlijke wijze verminderen. Vanwege de heilzame werking worden spa-behandelingen soms vergoed door zorgverzekeraars.

Spa-arrangementen
Thermaalbad Arcen biedt diverse spa-arrangementen in Limburg. Zo kunt u na een ontspannen sessie in een thermaalbad of sauna uw lichaam laten verwennen tijdens een heerlijke wellnessbehandeling. Onze masseuses staan klaar om u zorgvuldig onder handen te nemen: van een Balinese Skin Renewal Facial tot een Thaise full body oliemassage. Ook verven, harsen en epileren behoren tot de mogelijkheden.

Spa hotel Nederland
Wie na een dagje spa in Arcen nog niet naar huis wil, is van harte welkom in van onze bungalows op Résidence Klein Vink of hotelkamers in Parkhotel Bad Arcen. Met een overnachting in een spa hotel Limburg kunt ook nog genieten van de prachtige omgeving tijdens een mooie fiets- of wandeltocht. In restaurant De Bron proeft u de lokale lekkernijen en in de brasserie wacht een overheerlijke Limburgse vlaai.

Boek uw spa arrangement Limburg
Voor een ware spa-beleving mag u Thermaalbad Arcen dus zeker niet missen. Bekijk snel onze arrangementen, aanbiedingen en last-minute mogelijkheden. Heeft u nog vragen over onze spa in Arcen? Neem dan contact met ons op via info@thermaalbad.nl of 077 – 473 2424.