• Nederlands
  • Deutsch

Onze kruidenbaden en rustruimtes kunnen vanaf 15 juni weer worden gebruikt. De sauna stoombaden en infrarood zullen vooralsnog tot 01 juli gesloten blijven.

 

Een bezoek aan de sauna, met de daarbij behorende Kneippbaden verhoogt uw weerstand, stimuleert uw bloedsomloop en werkt heerlijk verfrissend. De Kneippbaden Arcen zijn heilzaam voor lichaam en geest en de hoge temperaturen kunnen verlichting bieden bij aandoeningen zoals reuma, stress, hartproblemen en luchtwegenproblemen. Kneipp baden zijn onderdeel van de Kneipp-therapie, genoemd naar Sebastian Kneipp. Het Kneippbad Arcen staat voor wellness van lichaam en geest en combineert hoge temperaturen met het koude water van de dompelbaden.

Het kneippbad Limburg en het saunagedeelte van Thermaalbad Arcen bestaat uit 6 Finse sauna’s waarvan 3 eucalyptus, 1 seizoenssauna, 1 limoen en 1 bamboe. De sauna’s hebben een temperatuur van 80 of 90 ºC. Tevens bieden wij u tal van andere faciliteiten om uw sauna dag compleet te maken, zoals voetenbaden, dompelbaden, douches, tuin met ligbedden en een buitenbad met thermaalmineraalwater van 29 ºC. Benieuwd geworden? Bekijk dan de sauna pagina. 

Tijdens uw verblijf kunt u in onze ruime sfeervolle brasserie met open haard genieten van een hapje, drankje of een gezonde maaltijd. Als u extra lang wilt genieten van een dagje wellness kunt u genieten van een overnachting in Parkhotel Bad Arcen. Gasten van het Parkhotel Bad Arcen krijgen gratis toegang tot de sauna's en kneippbaden Limburg in het Thermaalbad. Het Parkhotel Bad Arcen is gelegen op Klein Vink en ligt op enkele minuten van Nationaal Park De Maasduinen.    

Badkleding is niet toegestaan in de sauna.

Ontdek de Sauna in Arcen. De toegang tot onze sauna’s is bij de entree van Thermaalbad Arcen inbegrepen. Wilt u gebruik van extra faciliteiten maken zoals de stoomcabines, kruidenbaden, infrarood sauna en zonnestudio hebben een kleine toeslag.

 

Beste gast,

We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

Gelukkig hebben we onze beautysalon weer mogen openen! Om dit te vieren hebben we een speciale aanbieding samengesteld:

Een complete gezichtsbehandeling en een totale lichaamsbehandeling. Een beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

  • 30 min. gezichtsbehandeling & 30 min. lichaamsbehandeling voor €49,50
  • 60 min. gezichtsbehandeling & 60 min. lichaamsbehandeling voor €95,-

Alleen beschikbaar op basis van reservering.

Deze aanbieding is geldig tot 1 juli 2020.

Nog meer goed nieuws! Op 15 juni zal Thermaalbad Arcen, met aangepaste capaciteit, weer open gaan. Onze kruidenbaden en rustruimtes kunnen worden gebruikt. De sauna stoombaden en infrarood zullen vooralsnog tot 01 juli gesloten blijven.

Openingstijden: maandag t/m donderdag 10.00 - 19.00 uur. Op vrijdag t/m zondag zal het Thermaalbad van 09.00 - 21.30 uur geopend zijn en de keuken van de brasserie is dagelijks van 12.00 tot 19.00 uur open.

Volgens de regels van het RIVM zijn de douches en toiletten gesloten in de maand juni. Het toilet is alleen bij hoge nood op aanvraag beschikbaar.

Als u een badenkaart heeft, kunt u gewoon gebruik maken van deze kaart als de baden weer geopend zijn. De periode die op de kaart staat, wordt verlengd met 2 maanden.

Heeft u vouchers of cadeaubonnen? Deze geldigheid wordt ook automatisch verlengd met 2 maanden.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen, zodra dat kan.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl