• Nederlands
  • Deutsch

Een bezoek aan de sauna Arcen in Noord Limburg, met de daarbij behorende Kneippbaden verhoogt uw weerstand, stimuleert uw bloedsomloop en werkt heerlijk verfrissend. De Kneippbaden Arcen zijn heilzaam voor lichaam en geest en de hoge temperaturen kunnen verlichting bieden bij aandoeningen zoals reuma, stress, hartproblemen en luchtwegenproblemen. Kneipp baden zijn onderdeel van de Kneipp-therapie, genoemd naar Sebastian Kneipp. Het Kneippbad Arcen staat voor wellness van lichaam en geest en combineert hoge temperaturen met het koude water van de dompelbaden. Vaker naar de sauna gaan zorgt ervoor dat jouw lichaam gezond blijft.

Het kneippbad Limburg en het saunagedeelte van Thermaalbad Arcen bestaat uit verschillende sauna's. Dit zjin 6 Finse sauna’s waarvan 3 eucalyptus, 1 seizoenssauna, 1 limoen en 1 bamboe. De sauna’s hebben een temperatuur van 80 of 90 ºC. Tevens bieden wij u tal van andere faciliteiten om uw sauna dag compleet te maken, zoals voetenbaden, dompelbaden met lage temperaturen om af te koelen, douches, tuin met ligbedden en een buitenbad met thermaalmineraalwater van 29 ºC. Zowel sauna voor de experts als sauna voor beginners is bij ons mogelijk. Benieuwd geworden? Bekijk dan de sauna pagina. 

Tijdens uw verblijf kunt u in onze ruime sfeervolle brasserie met open haard genieten van een hapje, drankje of een gezonde maaltijd. Als u extra lang wilt genieten van een dagje wellness kunt u genieten van een overnachting in Parkhotel Bad Arcen. Gasten van het Parkhotel Bad Arcen krijgen gratis toegang tot de sauna's en kneippbaden Limburg in het Thermaalbad. Het Parkhotel Bad Arcen is gelegen op Klein Vink en ligt op enkele minuten van Nationaal Park De Maasduinen.    

Badkleding is niet toegestaan in de sauna.

Ontdek de Sauna in Arcen. De toegang tot onze sauna’s is bij de entree van Thermaalbad Arcen inbegrepen. Wilt u gebruik van extra faciliteiten maken zoals de stoomcabines, kruidenbaden, infrarood sauna en zonnestudio hebben een kleine toeslag.

 

Beste gast,

We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

Gelukkig hebben we onze beautysalon weer mogen openen! Om dit te vieren hebben we een speciale aanbieding samengesteld:

Een complete gezichtsbehandeling en een totale lichaamsbehandeling. Een beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

  • 30 min. gezichtsbehandeling & 30 min. lichaamsbehandeling voor €49,50
  • 60 min. gezichtsbehandeling & 60 min. lichaamsbehandeling voor €95,-

Alleen beschikbaar op basis van reservering.

Deze aanbieding is wegens succes verlengd tot 21 september 2020.

Goed nieuws! Vanaf 1 juli mogen de sauna's weer open.

Voor uw en onze gezondheid volgen we uiteraard de volgende richtlijnen van de overheid:

  • Om 1,5m afstand van elkaar te kunnen houden, beperken we het aantal gasten. Als het nodig is, geven we voorrang aan hotel- en parkgasten en daarna aan daggasten met een voucher.
  • Openingstijden: dagelijks 09.00 tot 21.30 uur. Registratie verplicht.
  • De brasserie is dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur open (uitloop tot 21:00 uur mogelijk).
  • De keuken van de brasserie is dagelijks van 11:00 tot 19:30 uur geopend (uitloop tot 20:30 uur mogelijk).
  • De douches en toiletten zijn geopend.
  • Onze kruidenbaden, snelbruiners, sauna's en rustruimtes kunnen worden gebruikt. Er vinden vooralsnog nog geen opgietingen plaats.

Als u een badenkaart heeft, kunt u er gebruik van maken als de baden open zijn. De periode die op de kaart staat, wordt verlengd met 3 maanden.

Heeft u vouchers of cadeaubonnen? Deze geldigheid wordt ook automatisch verlengd met 3 maanden.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl