• Nederlands
  • Deutsch

Een bezoek aan de sauna, met de daarbij behorende Kneippbaden verhoogt uw weerstand, stimuleert uw bloedsomloop en werkt heerlijk verfrissend. De Kneippbaden Arcen zijn heilzaam voor lichaam en geest en kunnen verlichting bieden bij aandoeningen zoals reuma, stress, hartproblemen en luchtwegenproblemen. Kneipp-baden zijn onderdeel van de Kneipp-therapie, genoemd naar Sebastian Kneipp. Het Kneippbad Arcen staat voor wellness van lichaam en geest. 

Het kneippbad Limburg en het saunagedeelte van Thermaalbad Arcen bestaat uit 6 Finse sauna’s waarvan 3 eucalyptus, 1 seizoenssauna, 1 limoen en 1 bamboe. De sauna’s hebben een temperatuur van 80 of 90 ºC. Tevens bieden wij u tal van andere faciliteiten om uw sauna dag compleet te maken, zoals voetenbaden, dompelbaden, douches, tuin met ligbedden en een buitenbad met thermaalmineraalwater van 29 ºC.  

Tijdens uw verblijf kunt u in onze ruime sfeervolle brasserie met open haard genieten van een hapje, drankje of een gezonde maaltijd. Als u extra lang wilt genieten van een dagje wellness kunt u genieten van een overnachting in Parkhotel Bad Arcen. Gasten van het Parkhotel Bad Arcen krijgen gratis toegang tot de sauna's en kneippbaden Limburg in het Thermaalbad. Het Parkhotel Bad Arcen is gelegen op Klein Vink en ligt op enkele minuten van Nationaal Park De Maasduinen.    

Badkleding is niet toegestaan in de sauna.

De toegang tot onze sauna’s is bij de entree van Thermaalbad Arcen inbegrepen. Extra faciliteiten zoals de stoomcabines, kruidenbaden, infrarood sauna en zonnestudio hebben een kleine toeslag.