• Nederlands
  • Deutsch

Een bezoek aan de sauna, met de daarbij behorende Kneippbaden verhoogt uw weerstand, stimuleert uw bloedsomloop en werkt heerlijk verfrissend. De Kneippbaden zijn heilzaam voor lichaam en geest en kunnen verlichting bieden bij aandoeningen zoals reuma, stress, hartproblemen en luchtwegenproblemen. Kneipp-baden zijn onderdeel van de Kneipp-therapie die voor wellness van lichaam en geest staat. 

Het saunagedeelte van Thermaalbad Arcen bestaat uit 6 Finse sauna’s waarvan 3 eucalyptus, 1 seizoenssauna, 1 limoen en 1 bamboe. De sauna’s hebben een temperatuur van 80 of 90 ºC. Tevens bieden wij u tal van andere faciliteiten om uw sauna dag compleet te maken, zoals voetenbaden, dompelbaden, douches, tuin met ligbedden en een buitenbad met thermaalmineraalwater van 29 ºC. 

Tijdens uw verblijf kunt u in onze ruime sfeervolle brasserie met open haard genieten van een hapje, drankje of een gezonde maaltijd.

Badkleding is niet toegestaan in de sauna.

De toegang tot onze sauna’s is bij de entree van Thermaalbad Arcen inbegrepen. Extra faciliteiten zoals de stoomcabines, kruidenbaden, infrarood sauna en zonnestudio hebben een kleine toeslag.