• Nederlands
  • Deutsch

Een bezoek aan de sauna Arcen in Noord Limburg, met de daarbij behorende Kneippbaden verhoogt uw weerstand, stimuleert uw bloedsomloop en werkt heerlijk verfrissend. De Kneippbaden Arcen zijn heilzaam voor lichaam en geest en de hoge temperaturen kunnen verlichting bieden bij aandoeningen zoals reuma, stress, hartproblemen en luchtwegenproblemen. Kneipp baden zijn onderdeel van de Kneipp-therapie, genoemd naar Sebastian Kneipp. Het Kneippbad Arcen staat voor wellness van lichaam en geest en combineert hoge temperaturen met het koude water van de dompelbaden. Vaker naar de sauna gaan zorgt ervoor dat jouw lichaam gezond blijft.

Het kneippbad Limburg en het saunagedeelte van Thermaalbad Arcen bestaat uit verschillende sauna's. Dit zjin 6 Finse sauna’s waarvan 3 eucalyptus, 1 seizoenssauna, 1 limoen en 1 bamboe. De sauna’s hebben een temperatuur van 80 of 90 ºC. Tevens bieden wij u tal van andere faciliteiten om uw sauna dag compleet te maken, zoals voetenbaden, dompelbaden met lage temperaturen om af te koelen, douches, tuin met ligbedden en een buitenbad met thermaalmineraalwater van 29 ºC. Zowel sauna voor de experts als sauna voor beginners is bij ons mogelijk. Benieuwd geworden? Bekijk dan de sauna pagina. 

Tijdens uw verblijf kunt u in onze ruime sfeervolle brasserie met open haard genieten van een hapje, drankje of een gezonde maaltijd. Als u extra lang wilt genieten van een dagje wellness kunt u genieten van een overnachting in Parkhotel Bad Arcen. Gasten van het Parkhotel Bad Arcen krijgen gratis toegang tot de sauna's en kneippbaden Limburg in het Thermaalbad. Het Parkhotel Bad Arcen is gelegen op Klein Vink en ligt op enkele minuten van Nationaal Park De Maasduinen.    

Badkleding is niet toegestaan in de sauna.

Ontdek de Sauna in Arcen. De toegang tot onze sauna’s is bij de entree van Thermaalbad Arcen inbegrepen. Wilt u gebruik van extra faciliteiten maken zoals de stoomcabines, kruidenbaden, infrarood sauna en zonnestudio hebben een kleine toeslag.

 

Update 14 januari

Beste gast,

Vanwege de coronamaatregelen van de overheid zijn wij tot en met 09-02 gesloten.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl