• Nederlands
  • Deutsch

Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan de baden met thermaalmineraalwater van 35-36 ºC, dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. Het thermaalwater bevat een unieke samenstelling van mineralen waardoor het een sterk ontspannende en heilzame werking heeft. Het Thermaalbad in Arcen beschikt over diverse thermaalbaden, zowel buiten als het overdekte zwembad binnen. Geniet van de weldaad van bruisend thermaal water op de bubbelbanken. Of ga eens onder de waterval staan om te voelen hoe ontspannend het stromende water is voor uw nek en schouders. Ook de whirlpools en de onderwaterstraalmassages zijn een echte verwennerij voor uw belaste spieren tijdens een dagje wellnes in Arcen.

Een entreebewijs voor de thermaalbaden in Arcen biedt u ook toegang tot de diverse sauna’s, Kneippbaden, Turks stoombad en rustruimtes. De stoomcabines, kruidenbaden, infraroodsauna en zonnestudio hebben een kleine toeslag.

Vanaf 21.30 uur worden er geen betalende gasten meer toegelaten tot de baden en sauna's. Hotelgasten van Parkhotel bad Arcen hebben gratis toegang en mogen dan uiteraard wel nog gebruik maken van de baden.

Het dragen van badkleding is verplicht in onze thermaalbaden.

Vergeet bij uw bezoek aan de thermaal baden vooral niet mee te nemen:

  • Badkleding
  • Badhanddoeken
  • Badjas
  • Badslippers

Mocht u toch iets vergeten zijn, dan heeft onze badshop een ruim assortiment te koop. U kunt ook een badjas, badhanddoek en slippers bij ons huren.

Update 14 januari

Beste gast,

Vanwege de coronamaatregelen van de overheid zijn wij tot en met 09-02 gesloten.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen