• Nederlands
  • Deutsch

Ver weg van alle drukte biedt dit gastvrije vijf-sterren-vakantiepark in elk seizoen een vriendelijke en ontspannen sfeer. Vanuit uw comfortabele bungalow kunt u prima de omgeving verkennen, zoals het Nationaal Park de Maasduinen. Vakantiepark Klein Vink bruist van de activiteiten. U kunt roeien, waterfietsen, kanoën en tennissen. Ook kleinere kinderen vervelen zich hier geen moment, dankzij het overdekte zwembad, de speeltoestellen en indoor-speeltuin.

Résidence Klein Vink is een luxueuze uitbreiding op het veelzijdige Vakantiepark Klein Vink met luxe groepsbungalows en prachtige villa’s. Op het park bevinden zich vele faciliteiten die uw verblijf zeer aangenaam maken.

Overnachten wellness

Wilt u uw weekendje weg combineren met een dagje sauna? Als gast van Klein Vink heeft u een gereduceerd tarief voor Thermaalbad Arcen. Bent u gast van Résidence Klein Vink, dan heeft u dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen in de daluren.

Overnachten Thermaalbad

Met een verblijf in Klein Vink of Résidence Klein Vink kunt u een weekendje weg combineren met een bezoek aan de wellness. Geniet van de heilzame werking van de heerlijk ontspannende binnen en buitenbaden, stoomcabines, kruidenbaden, sauna's en andere wellness faciliteiten.

Beste gast,

De Thermaalbaden en sauna's zijn open. We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

  • Om 1,5m afstand van elkaar te kunnen houden, beperken we het aantal gasten. Als het nodig is, geven we voorrang aan hotel- en parkgasten en daarna aan daggasten met een voucher.
  • Openingstijden: dagelijks 08.30 tot 23.00 uur. Bij aankomst worden uw persoonsgegevens geregistreerd.
  • Onze horecagelegenheden zijn gesloten. 
  • De douches en toiletten zijn geopend.
  • Onze kruidenbaden, snelbruiners, sauna's en rustruimtes kunnen worden gebruikt. Er vinden vooralsnog nog geen opgietingen plaats.

Als u een badenkaart heeft, kunt u er gebruik van maken als de baden open zijn.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl