• Nederlands
  • Deutsch

Ver weg van alle drukte biedt dit gastvrije vijf-sterren-vakantiepark in elk seizoen een vriendelijke en ontspannen sfeer. Vanuit uw comfortabele bungalow kunt u prima de omgeving verkennen, zoals het Nationaal Park de Maasduinen. Vakantiepark Klein Vink bruist van de activiteiten. U kunt roeien, waterfietsen, kanoën en tennissen. Ook kleinere kinderen vervelen zich hier geen moment, dankzij het overdekte zwembad, de speeltoestellen en indoor-speeltuin.

Résidence Klein Vink is een luxueuze uitbreiding op het veelzijdige Vakantiepark Klein Vink met luxe groepsbungalows en prachtige villa’s. Op het park bevinden zich vele faciliteiten die uw verblijf zeer aangenaam maken.

Overnachten wellness

Wilt u uw weekendje weg combineren met een dagje sauna? Als gast van Klein Vink heeft u een gereduceerd tarief voor Thermaalbad Arcen. Bent u gast van Résidence Klein Vink, dan heeft u dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen in de daluren.

Overnachten Thermaalbad

Met een verblijf in Klein Vink of Résidence Klein Vink kunt u een weekendje weg combineren met een bezoek aan de wellness. Geniet van de heilzame werking van de heerlijk ontspannende binnen en buitenbaden, stoomcabines, kruidenbaden, sauna's en andere wellness faciliteiten.

Update 14 januari

Beste gast,

Vanwege de coronamaatregelen van de overheid zijn wij tot en met 09-02 gesloten.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl