• Nederlands
  • Deutsch

Arcen Hotel
Wie geniet van een dagje wellness in onze thermaalbaden wil natuurlijk het liefst nog even blijven. We verwelkomen u graag in ons prachtige nieuwe Parkhotel! In de weelderige natuur van Nationaal Park De Maasduinen ligt Parkhotel Bad Arcen, waar u kunt genieten van een overnachting in een van de comfortabele kamers inclusief ontbijt.

Hotel Arcen wellness
Tijdens uw verblijf in het Parkhotel Arcen in Limburg heeft u gratis toegang tot Thermaalbad Arcen en heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten. Vanaf het hotel stapt u zo een van onze thermaal- of kruidenbaden in, kunt u even uitzweten in de sauna en staan onze specialisten voor u klaar voor overheerlijke massage of gezichtsbehandeling.

Geniet van de omgeving
Wilt u ook genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft? Dan kunt u gerust even het hotel in Arcen achter u laten voor een ontspannen fiets- of wandeltocht door de fraaie bossen en heidevelden. Bij terugkomst komt u weer helemaal bij onder het genot van een hapje en een drankje in het restaurant van het Parkhotel.

Parkhotel Arcen aanbieding
Kijk snel welke kamers er nog beschikbaar zijn en kom heerlijk ontspannen. Boeken kan via de website van Parkhotel Bad Arcen.

Verblijft u liever in een comfortabele bungalow dan biedt Vakantiepark Klein Vink een vriendelijke en ontspannen sfeer.