• Nederlands
  • Deutsch

Bad Arcen Hotel
Wie geniet van een dagje wellness Arcen in onze thermaalbaden wil natuurlijk het liefst nog even blijven. We verwelkomen u graag in ons prachtige nieuwe Parkhotel! In de weelderige natuur van Nationaal Park De Maasduinen ligt Parkhotel Bad Arcen, waar u kunt genieten van een overnachting in een van de comfortabele kamers inclusief ontbijt.

Bad Hotel Arcen wellness
Tijdens uw verblijf in het Badhotel Arcen in Limburg heeft u gratis toegang tot Thermaalbad Arcen en heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten. Vanaf het park hotel Arcen stapt u zo een van onze thermaal- of kruidenbaden in, kunt u even uitzweten in de sauna  of turks stoombad en staan onze specialisten voor u klaar voor overheerlijke massage of gezichtsbehandeling.

Geniet van de omgeving
Wilt u ook genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft? Dan kunt u gerust even het hotel bad Arcen achter u laten voor een ontspannen fiets- of wandeltocht door de fraaie bossen en heidevelden. Bij terugkomst komt u weer helemaal bij onder het genot van een hapje en een drankje in het restaurant van het Arcen Parkhotel.

Parkhotel Arcen aanbieding
Kijk snel welke kamers er nog beschikbaar zijn en kom heerlijk ontspannen. Boeken kan per nacht via de website van Bad Arcen Parkhotel.

Verblijft u liever in een comfortabele bungalow dan biedt Vakantiepark Klein Vink een vriendelijke en ontspannen sfeer.

Beste gast,

De Thermaalbaden en sauna's zijn open. We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

  • Om 1,5m afstand van elkaar te kunnen houden, beperken we het aantal gasten. Als het nodig is, geven we voorrang aan hotel- en parkgasten en daarna aan daggasten met een voucher.
  • Openingstijden: dagelijks 08.30 tot 23.00 uur. Bij aankomst worden uw persoonsgegevens geregistreerd.
  • Onze horecagelegenheden zijn gesloten. 
  • De douches en toiletten zijn geopend.
  • Onze kruidenbaden, snelbruiners, sauna's en rustruimtes kunnen worden gebruikt. Er vinden vooralsnog nog geen opgietingen plaats.

Als u een badenkaart heeft, kunt u er gebruik van maken als de baden open zijn.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl