• Nederlands
  • Deutsch

Bad Arcen Hotel
Wie geniet van een dagje wellness Arcen in onze thermaalbaden wil natuurlijk het liefst nog even blijven. We verwelkomen u graag in ons prachtige nieuwe Parkhotel! In de weelderige natuur van Nationaal Park De Maasduinen ligt Parkhotel Bad Arcen, waar u kunt genieten van een overnachting in een van de comfortabele kamers inclusief ontbijt.

Bad Hotel Arcen wellness
Tijdens uw verblijf in het Badhotel Arcen in Limburg heeft u gratis toegang tot Thermaalbad Arcen en heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten. Vanaf het park hotel Arcen stapt u zo een van onze thermaal- of kruidenbaden in, kunt u even uitzweten in de sauna  of turks stoombad en staan onze specialisten voor u klaar voor overheerlijke massage of gezichtsbehandeling.

Geniet van de omgeving
Wilt u ook genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft? Dan kunt u gerust even het hotel bad Arcen achter u laten voor een ontspannen fiets- of wandeltocht door de fraaie bossen en heidevelden. Bij terugkomst komt u weer helemaal bij onder het genot van een hapje en een drankje in het restaurant van het Arcen Parkhotel.

Parkhotel Arcen aanbieding
Kijk snel welke kamers er nog beschikbaar zijn en kom heerlijk ontspannen. Boeken kan per nacht via de website van Bad Arcen Parkhotel.

Verblijft u liever in een comfortabele bungalow dan biedt Vakantiepark Klein Vink een vriendelijke en ontspannen sfeer.

Update 14 januari

Beste gast,

Vanwege de coronamaatregelen van de overheid zijn wij tot en met 09-02 gesloten.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl