• Nederlands
  • Deutsch

Arcen Hotel
Wie geniet van een dagje wellness in onze thermaalbaden wil natuurlijk het liefst nog even blijven. We verwelkomen u graag in ons prachtige nieuwe Parkhotel! In de weelderige natuur van Nationaal Park De Maasduinen ligt Parkhotel Bad Arcen, waar u kunt genieten van een overnachting in een van de comfortabele kamers inclusief ontbijt.

Hotel Arcen wellness
Tijdens uw verblijf in het Parkhotel Arcen in Limburg heeft u gratis toegang tot Thermaalbad Arcen en heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten. Vanaf het hotel stapt u zo een van onze thermaal- of kruidenbaden in, kunt u even uitzweten in de sauna en staan onze specialisten voor u klaar voor overheerlijke massage of gezichtsbehandeling.

Geniet van de omgeving
Wilt u ook genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft? Dan kunt u gerust even het hotel in Arcen achter u laten voor een ontspannen fiets- of wandeltocht door de fraaie bossen en heidevelden. Bij terugkomst komt u weer helemaal bij onder het genot van een hapje en een drankje in het restaurant van het Parkhotel.

Parkhotel Arcen aanbieding
Kijk snel welke kamers er nog beschikbaar zijn en kom heerlijk ontspannen. Boeken kan via de website van Parkhotel Bad Arcen.

Verblijft u liever in een comfortabele bungalow dan biedt Vakantiepark Klein Vink een vriendelijke en ontspannen sfeer.

Beste gast,

We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

Gelukkig hebben we onze beautysalon weer mogen openen! Om dit te vieren hebben we een speciale aanbieding samengesteld:

Een complete gezichtsbehandeling en een totale lichaamsbehandeling. Een beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

  • 30 min. gezichtsbehandeling & 30 min. lichaamsbehandeling voor €49,50
  • 60 min. gezichtsbehandeling & 60 min. lichaamsbehandeling voor €95,-

Alleen beschikbaar op basis van reservering.

Deze aanbieding is geldig tot 1 juli 2020.

Nog meer goed nieuws! Op 15 juni zal Thermaalbad Arcen, met aangepaste capaciteit, weer open gaan. Onze kruidenbaden en rustruimtes kunnen worden gebruikt. De sauna stoombaden en infrarood zullen vooralsnog tot 01 juli gesloten blijven.

Openingstijden: maandag t/m donderdag 10.00 - 19.00 uur. Op vrijdag t/m zondag zal het Thermaalbad van 09.00 - 21.30 uur geopend zijn en de keuken van de brasserie is dagelijks van 12.00 tot 19.00 uur open.

Volgens de regels van het RIVM zijn de douches en toiletten gesloten in de maand juni. Het toilet is alleen bij hoge nood op aanvraag beschikbaar.

Als u een badenkaart heeft, kunt u gewoon gebruik maken van deze kaart als de baden weer geopend zijn. De periode die op de kaart staat, wordt verlengd met 2 maanden.

Heeft u vouchers of cadeaubonnen? Deze geldigheid wordt ook automatisch verlengd met 2 maanden.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen, zodra dat kan.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl