• Nederlands
  • Deutsch

Wellness Limburg met overnachting
De Spa wellness Arcen wordt pas echt relaxed als u na een dagje sauna zo uw bed kunt induiken met een overnachting in een hotel in de buurt. Op loopafstand van Thermaalbad Arcen zijn verschillende hotels met mogelijkheden om uw dagje wellness genot in het fraaie Limburgse heuvellandschap nog wat te rekken. Wat dacht u van een spa wellness weekend Limburg in een van de splinternieuwe hotelkamers van Parkhotel Bad Arcen? Of een weekendje weg in een luxe bungalow op Résidence Klein Vink?

Hotel met wellness Limburg
Te midden van de prachtige natuur van Nationaal Park De Maasduinen biedt Parkhotel Bad Arcen verschillende sfeervolle hotelkamers. Tijdens uw verblijf in dit wellness hotel Limburg heeft u gratis toegang tot Thermaalbad Arcen waar u binnen een paar minuten een warm kruidenbad of hete sauna instapt. Hier kunt u onbeperkt gebruik maken van de wellness faciliteiten. In het hotelrestaurant staan diverse culinaire lekkernijen voor u klaar na een dagje ontspanning en aan de bar drinkt u voor het slapen nog even gezellig een drankje.

Sauna Limburg met overnachting
Vlak bij het wellnesshotel biedt Résidence Klein Vink diverse comfortabele villa’s, geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Tijdens een verblijf op dit park heeft u dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot het Thermaalbad. Het omliggende Nationaal Park De Maasduinen leent zich perfect voor heerlijke wandelingen, fietstochten en zelfs rustieke vaartochten met een boot of kano.

Boek uw wellness overnachting Limburg
Een dagje sauna of weekendje wellness met overnachting in Limburg is een ware ontspanningsbeleving waarbij het u aan niks zal ontbreken. Kijk snel voor de beschikbaarheid van hotelkamers in Parkhotel Bad Arcen en bungalows op Résidence Klein Vink.

Update 14 januari

Beste gast,

Vanwege de coronamaatregelen van de overheid zijn wij tot en met 09-02 gesloten.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen