• Nederlands
  • Deutsch

Wellness Limburg met overnachting
De Spa wellness Arcen wordt pas echt relaxed als u na een dagje sauna zo uw bed kunt induiken met een overnachting in een hotel in de buurt. Op loopafstand van Thermaalbad Arcen zijn verschillende hotels met mogelijkheden om uw dagje wellness genot in het fraaie Limburgse heuvellandschap nog wat te rekken. Wat dacht u van een spa wellness weekend Limburg in een van de splinternieuwe hotelkamers van Parkhotel Bad Arcen? Of een weekendje weg in een luxe bungalow op Résidence Klein Vink?

Hotel met wellness Limburg
Te midden van de prachtige natuur van Nationaal Park De Maasduinen biedt Parkhotel Bad Arcen verschillende sfeervolle hotelkamers. Tijdens uw verblijf in dit wellness hotel Limburg heeft u gratis toegang tot Thermaalbad Arcen waar u binnen een paar minuten een warm kruidenbad of hete sauna instapt. Hier kunt u onbeperkt gebruik maken van de wellness faciliteiten. In het hotelrestaurant staan diverse culinaire lekkernijen voor u klaar na een dagje ontspanning en aan de bar drinkt u voor het slapen nog even gezellig een drankje.

Sauna Limburg met overnachting
Vlak bij het wellnesshotel biedt Résidence Klein Vink diverse comfortabele villa’s, geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Tijdens een verblijf op dit park heeft u dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot het Thermaalbad. Het omliggende Nationaal Park De Maasduinen leent zich perfect voor heerlijke wandelingen, fietstochten en zelfs rustieke vaartochten met een boot of kano.

Boek uw wellness overnachting Limburg
Een dagje sauna of weekendje wellness met overnachting in Limburg is een ware ontspanningsbeleving waarbij het u aan niks zal ontbreken. Kijk snel voor de beschikbaarheid van hotelkamers in Parkhotel Bad Arcen en bungalows op Résidence Klein Vink.

Update 4-11-2020

Beste gast,

Onze thermaalbaden en sauna's zijn open. We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

  • Om 1,5m afstand van elkaar te kunnen houden, beperken we het aantal gasten. Als het nodig is, geven we voorrang aan hotel- en parkgasten en daarna aan daggasten met een voucher.
  • Openingstijden: dagelijks 08.30 tot 23.00 uur. Bij aankomst worden uw persoonsgegevens geregistreerd.
  • Onze horecagelegenheden zijn gesloten. 
  • De douches en toiletten zijn geopend.
  • Onze kruidenbaden, sauna's, snelbruiners en rustruimtes kunnen worden gebruikt. Er vinden vooralsnog nog geen opgietingen plaats.

Als u een badenkaart heeft, kunt u er gebruik van maken als de baden open zijn.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl