• Nederlands
  • Deutsch

Wellness Limburg met overnachting
De Spa wellness Arcen wordt pas echt relaxed als u na een dagje sauna zo uw bed kunt induiken met een overnachting in een hotel in de buurt. Op loopafstand van Thermaalbad Arcen zijn verschillende hotels met mogelijkheden om uw dagje wellness genot in het fraaie Limburgse heuvellandschap nog wat te rekken. Wat dacht u van een spa wellness weekend Limburg in een van de splinternieuwe hotelkamers van Parkhotel Bad Arcen? Of een weekendje weg in een luxe bungalow op Résidence Klein Vink?

Hotel met wellness Limburg
Te midden van de prachtige natuur van Nationaal Park De Maasduinen biedt Parkhotel Bad Arcen verschillende sfeervolle hotelkamers. Tijdens uw verblijf in dit wellness hotel Limburg heeft u gratis toegang tot Thermaalbad Arcen waar u binnen een paar minuten een warm kruidenbad of hete sauna instapt. Hier kunt u onbeperkt gebruik maken van de wellness faciliteiten. In het hotelrestaurant staan diverse culinaire lekkernijen voor u klaar na een dagje ontspanning en aan de bar drinkt u voor het slapen nog even gezellig een drankje.

Sauna Limburg met overnachting
Vlak bij het wellnesshotel biedt Résidence Klein Vink diverse comfortabele villa’s, geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Tijdens een verblijf op dit park heeft u dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot het Thermaalbad. Het omliggende Nationaal Park De Maasduinen leent zich perfect voor heerlijke wandelingen, fietstochten en zelfs rustieke vaartochten met een boot of kano.

Boek uw wellness overnachting Limburg
Een dagje sauna of weekendje wellness met overnachting in Limburg is een ware ontspanningsbeleving waarbij het u aan niks zal ontbreken. Kijk snel voor de beschikbaarheid van hotelkamers in Parkhotel Bad Arcen en bungalows op Résidence Klein Vink.

Beste gast,

We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

Gelukkig hebben we onze beautysalon weer mogen openen! Om dit te vieren hebben we een speciale aanbieding samengesteld:

Een complete gezichtsbehandeling en een totale lichaamsbehandeling. Een beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

  • 30 min. gezichtsbehandeling & 30 min. lichaamsbehandeling voor €49,50
  • 60 min. gezichtsbehandeling & 60 min. lichaamsbehandeling voor €95,-

Alleen beschikbaar op basis van reservering.

Deze aanbieding is geldig tot 1 juli 2020.

Nog meer goed nieuws! Op 15 juni zal Thermaalbad Arcen, met aangepaste capaciteit, weer open gaan. Onze kruidenbaden en rustruimtes kunnen worden gebruikt. De sauna stoombaden en infrarood zullen vooralsnog tot 01 juli gesloten blijven.

Openingstijden: maandag t/m donderdag 10.00 - 19.00 uur. Op vrijdag t/m zondag zal het Thermaalbad van 09.00 - 21.30 uur geopend zijn en de keuken van de brasserie is dagelijks van 12.00 tot 19.00 uur open.

Volgens de regels van het RIVM zijn de douches en toiletten gesloten in de maand juni. Het toilet is alleen bij hoge nood op aanvraag beschikbaar.

Als u een badenkaart heeft, kunt u gewoon gebruik maken van deze kaart als de baden weer geopend zijn. De periode die op de kaart staat, wordt verlengd met 2 maanden.

Heeft u vouchers of cadeaubonnen? Deze geldigheid wordt ook automatisch verlengd met 2 maanden.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen, zodra dat kan.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl