• Nederlands
  • Deutsch

Kuuroord Nederland
Kuuroorden zijn dankzij hun schone lucht en heilzaam thermaal water al sinds de Romeinse tijd een populaire bestemming voor mensen met uiteenlopende aandoeningen zoals een reumatische aandoening. Het prachtige kuuroord spa van Thermaalbad Arcen in Zuid-Nederland biedt uitkomst voor mensen met gewrichtsaandoeningen als Artritis psoriatica, reumatoïde artritis of de ziekte van Bechterew. Kuren met reuma vermindert stijfheid, pijn en vermoeidheid en vergroot de mobiliteit. Het volgen van een reumakuur in een reuma kuuroord is een waardevol onderdeel van de reuma behandeling.  

Kuurreizen Thermaalbad Arcen
In samenwerking met Thermaalbad Arcen bieden organisaties kuurreizen reuma aan naar onze heilzame thermale baden in Arcen, waar u helemaal tot rust komt in de heerlijk ontspannende binnen en buitenbaden. Samen met een arts kunt u tijdens de wellness vakantie in het kuuroord reuma uw eigen kuurprogramma samenstellen gebaseerd op uw aandoening en behoeften. Zo zijn er speciale reuma kuurreizen, een kuurreis fibromyalgie en kuurreizen gespecialiseerd in artrose. Deze kunt u zowel individueel als in groepsverband boeken, in overleg met Health Care Bad Arcen. Een kuur duurt tussen de één en drie weken en het aantal behandelingen per dag wordt aangepast naar jouw wensen. 

Specialistische begeleiding
Tijdens het kuren in Limburg bij uw kuurreis wordt u begeleid door een team van gespecialiseerde artsen, reumatologen en fysiotherapeuten. Naast oefeningen en massages zorgt beweging in de warme thermaalbaden dankzij de unieke samenstelling van het water voor een betere doorbloeding van uw spieren en gewrichten. Hierdoor zult u na een bezoek aan het kuuroord bij de spa in Limburg minder pijn ervaren. Daarnaast worden er ook oefeningen in de zaal of fitnessruimte gedaan en is er elke werkdag een individuele behandeling door een van de specialisten.

Kuurhotel in Arcen
Tijdens uw kuurweekend of -reis verblijft u in Parkhotel Bad Arcen, gelegen tussen de prachtige Limburgse heuvels. Hierdoor zorgt het kuren Limburg van een kuuroord vakantie naast een heilzame werking op uw lichaam ook voor een gezonde geest. Behalve een kuurreis met overnachting kunt u ook bij ons terecht voor een eenmalige behandeling, medisch advies of onderzoek in onze moderne fysiotherapiepraktijk.

Kijk snel welke kuurreis of behandeling bij uw wensen aansluit en hoe de kuurprogramma’s eruitzien. Neem voor meer informatie of boekingen contact met ons op.