• Nederlands
  • Deutsch

Kuuroord Nederland
Kuuroorden zijn dankzij hun schone lucht en heilzaam thermaal water al sinds de Romeinse tijd een populaire bestemming voor mensen met uiteenlopende aandoeningen zoals een reumatische aandoening. Het prachtige kuuroord spa van Thermaalbad Arcen in Zuid-Nederland biedt uitkomst voor mensen met gewrichtsaandoeningen als Artritis psoriatica, reumatoïde artritis of de ziekte van Bechterew. Kuren met reuma vermindert stijfheid, pijn en vermoeidheid en vergroot de mobiliteit. Het volgen van een reumakuur in een reuma kuuroord is een waardevol onderdeel van de reuma behandeling.  

Kuurreizen Thermaalbad Arcen
In samenwerking met Thermaalbad Arcen bieden organisaties kuur reizen reuma aan naar onze heilzame thermale baden in Arcen, waar u helemaal tot rust komt in de heerlijk ontspannende thermale binnen en buitenbaden. Samen met een arts kunt u tijdens de wellness vakantie in het kuuroord reuma uw eigen kuurprogramma samenstellen gebaseerd op uw aandoening en behoeften. Zo zijn er speciale reuma kuurreizen, een kuurreis fibromyalgie en kuurreizen gespecialiseerd in artrose. Deze kunt u zowel individueel als in groepsverband boeken, in overleg met Health Care Bad Arcen. Een kuur duurt tussen de één en drie weken en het aantal behandelingen per dag wordt aangepast naar jouw wensen. 

Specialistische begeleiding
Tijdens het kuren in Limburg bij uw kuurreis wordt u begeleid door een team van gespecialiseerde artsen, reumatologen en fysiotherapeuten. Naast oefeningen en massages zorgt beweging in de warme thermaalbaden dankzij de unieke samenstelling van het water voor een betere doorbloeding van uw spieren en gewrichten. Hierdoor zult u na een bezoek aan het kuuroord bij de spa in Limburg minder pijn ervaren. Daarnaast worden er ook oefeningen in de zaal of fitnessruimte gedaan en is er elke werkdag een individuele behandeling door een van de specialisten.

Kuurhotel in Arcen
Tijdens uw kuurweekend of -reis verblijft u in Parkhotel Bad Arcen, gelegen tussen de prachtige Limburgse heuvels. Hierdoor zorgt het kuren Limburg van een kuuroord vakantie voor een heilzame werking op uw lichaam en geest. Behalve een kuurreis met overnachting kunt u ook bij ons terecht voor een eenmalige behandeling, medisch advies of onderzoek in onze moderne fysiotherapiepraktijk. Ook kunt u genieten van het restaurant met terras.

Kijk snel welke kuurreis of behandeling bij uw wensen aansluit en hoe de kuurprogramma’s eruitzien. Neem voor meer informatie of boekingen contact met ons op.

Beste gast,

We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

Gelukkig hebben we onze beautysalon weer mogen openen! Om dit te vieren hebben we een speciale aanbieding samengesteld:

Een complete gezichtsbehandeling en een totale lichaamsbehandeling. Een beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

  • 30 min. gezichtsbehandeling & 30 min. lichaamsbehandeling voor €49,50
  • 60 min. gezichtsbehandeling & 60 min. lichaamsbehandeling voor €95,-

Alleen beschikbaar op basis van reservering.

Deze aanbieding is geldig tot 1 juli 2020.

Nog meer goed nieuws! Op 15 juni zal Thermaalbad Arcen, met aangepaste capaciteit, weer open gaan. Onze kruidenbaden en rustruimtes kunnen worden gebruikt. De sauna stoombaden en infrarood zullen vooralsnog tot 01 juli gesloten blijven.

Openingstijden: maandag t/m donderdag 10.00 - 19.00 uur. Op vrijdag t/m zondag zal het Thermaalbad van 09.00 - 21.30 uur geopend zijn en de keuken van de brasserie is dagelijks van 12.00 tot 19.00 uur open.

Volgens de regels van het RIVM zijn de douches en toiletten gesloten in de maand juni. Het toilet is alleen bij hoge nood op aanvraag beschikbaar.

Als u een badenkaart heeft, kunt u gewoon gebruik maken van deze kaart als de baden weer geopend zijn. De periode die op de kaart staat, wordt verlengd met 2 maanden.

Heeft u vouchers of cadeaubonnen? Deze geldigheid wordt ook automatisch verlengd met 2 maanden.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen, zodra dat kan.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl