• Nederlands
  • Deutsch

Kuuroord Nederland
Kuuroorden zijn dankzij hun schone lucht en heilzaam thermaal water al sinds de Romeinse tijd een populaire bestemming voor mensen met uiteenlopende aandoeningen zoals een reumatische aandoening. Het prachtige kuuroord spa van Thermaalbad Arcen in Zuid-Nederland biedt uitkomst voor mensen met gewrichtsaandoeningen als Artritis psoriatica, reumatoïde artritis of de ziekte van Bechterew. Kuren met reuma vermindert stijfheid, pijn en vermoeidheid en vergroot de mobiliteit. Het volgen van een reumakuur in een reuma kuuroord is een waardevol onderdeel van de reuma behandeling.  

Kuurreizen Thermaalbad Arcen
In samenwerking met Thermaalbad Arcen bieden organisaties kuur reizen reuma aan naar onze heilzame thermale baden in Arcen, waar u helemaal tot rust komt in de heerlijk ontspannende thermale binnen en buitenbaden. Samen met een arts kunt u tijdens de wellness vakantie in het kuuroord reuma uw eigen kuurprogramma samenstellen gebaseerd op uw aandoening en behoeften. Zo zijn er speciale reuma kuurreizen, een kuurreis fibromyalgie en kuurreizen gespecialiseerd in artrose. Deze kunt u zowel individueel als in groepsverband boeken, in overleg met Health Care Bad Arcen. Een kuur duurt tussen de één en drie weken en het aantal behandelingen per dag wordt aangepast naar jouw wensen. 

Specialistische begeleiding
Tijdens het kuren in Limburg bij uw kuurreis wordt u begeleid door een team van gespecialiseerde artsen, reumatologen en fysiotherapeuten. Naast oefeningen en massages zorgt beweging in de warme thermaalbaden dankzij de unieke samenstelling van het water voor een betere doorbloeding van uw spieren en gewrichten. Hierdoor zult u na een bezoek aan het kuuroord bij de spa in Limburg minder pijn ervaren. Daarnaast worden er ook oefeningen in de zaal of fitnessruimte gedaan en is er elke werkdag een individuele behandeling door een van de specialisten.

Kuurhotel in Arcen
Tijdens uw kuurweekend of -reis verblijft u in Parkhotel Bad Arcen, gelegen tussen de prachtige Limburgse heuvels. Hierdoor zorgt het kuren Limburg van een kuuroord vakantie voor een heilzame werking op uw lichaam en geest. Behalve een kuurreis met overnachting kunt u ook bij ons terecht voor een eenmalige behandeling, medisch advies of onderzoek in onze moderne fysiotherapiepraktijk. Ook kunt u genieten van het restaurant met terras.

Kijk snel welke kuurreis of behandeling bij uw wensen aansluit en hoe de kuurprogramma’s eruitzien. Neem voor meer informatie of boekingen contact met ons op.

Beste gast,

We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

Gelukkig hebben we onze beautysalon weer mogen openen! Om dit te vieren hebben we een speciale aanbieding samengesteld:

Een complete gezichtsbehandeling en een totale lichaamsbehandeling. Een beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

  • 30 min. gezichtsbehandeling & 30 min. lichaamsbehandeling voor €49,50
  • 60 min. gezichtsbehandeling & 60 min. lichaamsbehandeling voor €95,-

Alleen beschikbaar op basis van reservering.

Deze aanbieding is wegens succes verlengd tot 21 september 2020.

Goed nieuws! Vanaf 1 juli mogen de sauna's weer open.

Voor uw en onze gezondheid volgen we uiteraard de volgende richtlijnen van de overheid:

  • Om 1,5m afstand van elkaar te kunnen houden, beperken we het aantal gasten. Als het nodig is, geven we voorrang aan hotel- en parkgasten en daarna aan daggasten met een voucher.
  • Openingstijden: dagelijks 09.00 tot 21.30 uur. Registratie verplicht.
  • De brasserie is dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur open (uitloop tot 21:00 uur mogelijk).
  • De keuken van de brasserie is dagelijks van 11:00 tot 19:30 uur geopend (uitloop tot 20:30 uur mogelijk).
  • De douches en toiletten zijn geopend.
  • Onze kruidenbaden, snelbruiners, sauna's en rustruimtes kunnen worden gebruikt. Er vinden vooralsnog nog geen opgietingen plaats.

Als u een badenkaart heeft, kunt u er gebruik van maken als de baden open zijn. De periode die op de kaart staat, wordt verlengd met 3 maanden.

Heeft u vouchers of cadeaubonnen? Deze geldigheid wordt ook automatisch verlengd met 3 maanden.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl