• Nederlands
  • Deutsch

Kuuroord Nederland
Kuuroorden zijn dankzij hun schone lucht en heilzaam thermaal water al sinds de Romeinse tijd een populaire bestemming voor mensen met uiteenlopende aandoeningen. Het prachtige kuuroord / spa van Thermaalbad Arcen in Zuid-Nederland biedt uitkomst voor mensen met gewrichtsaandoeningen als Reuma, Artritis psoriatica of de ziekte van Bechterew.  

Kuurreizen Thermaalbad Arcen
In samenwerking met Thermaalbad Arcen bieden organisaties kuurreizen aan naar onze heilzame thermale baden in Arcen. Samen met een arts kunt u uw eigen kuurprogramma samenstellen gebaseerd op uw aandoening. Zo zijn er speciale reuma keurreizen en kuurreizen gespecialiseerd in artrose en fibromyalgie. Deze kunt u zowel individueel als in groepsverband boeken, in overleg met Health Care Bad Arcen.

Specialistische begeleiding
Tijdens uw kuurreis wordt u begeleid door een team van gespecialiseerde artsen, reumatologen en fysiotherapeuten. Naast oefeningen en massages zorgt beweging in de warme thermaalbaden dankzij de unieke samenstelling van het water voor een betere doorbloeding van uw spieren en gewrichten. Hierdoor zult u na een bezoek aan het kuuroord bij de spa in Limburg minder pijn ervaren.

Kuurhotel in Arcen
Tijdens uw kuurweekend of -reis verblijft u in Parkhotel Bad Arcen, gelegen tussen de prachtige Limburgse heuvels. Hierdoor zorgt een kuuroord vakantie naast een heilzame werking op uw lichaam ook voor een gezonde geest. Behalve een kuurreis met overnachting kunt u ook bij ons terecht voor een eenmalige behandeling, medisch advies of onderzoek in onze moderne fysiotherapiepraktijk.

Kijk snel welke kuurreis of behandeling bij uw wensen aansluit en hoe de kuurprogramma’s eruitzien. Neem voor meer informatie of boekingen contact met ons op.