• Nederlands
  • Deutsch

Er worden regelmatig kuren georganiseerd voor mensen met specifieke (reumatische) aandoeningen. Uw kuurprogramma wordt samengesteld op basis van de gegevens van uw arts. Een compleet team van kuurarts, reumatoloog en fysiotherapeuten begeleidt u tijdens uw kuur. De baden met het thermaal-mineraalwater maken een belangrijk onderdeel uit van uw kuur.

Door het effect van bewegen in thermaal water, warmte pakkingen en massages worden de verstijfde gewrichten en spieren beter doorbloed waardoor de patiënt makkelijker en met minder pijn kan bewegen. Ook zal door het bewegen de spierkracht toenemen en de functie van de gewrichten verbeteren. Vaak kunnen patiënten tot 6 maanden na afloop van de kuur zonder of met minder medicijnen uitkomen.

Wanneer u wilt deelnemen aan deze kuur, is het belangrijk dat de diagnose reumatoïde artritis, artritis psoriatica, Morbus Bechterew, artrose of fibromyalgie bij u is gesteld en uw behandelend arts op de hoogte is van uw bezoek.

Kort samengevat bestaat het programma van de kuur uit:

  • ontvangst / informatiebijeenkomst
  • gesprek en medisch advies van de reumatoloog
  • fysiotherapeutisch onderzoek
  • oefentherapie in de oefenzaal
  • oefentherapie in het thermaalbad
  • individuele fysiotherapeutische kuurbehandelingen

Beste gast,

We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

Gelukkig hebben we onze beautysalon weer mogen openen! Om dit te vieren hebben we een speciale aanbieding samengesteld:

Een complete gezichtsbehandeling en een totale lichaamsbehandeling. Een beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

  • 30 min. gezichtsbehandeling & 30 min. lichaamsbehandeling voor €49,50
  • 60 min. gezichtsbehandeling & 60 min. lichaamsbehandeling voor €95,-

Alleen beschikbaar op basis van reservering.

Deze aanbieding is geldig tot 1 juli 2020.

Nog meer goed nieuws! Op 15 juni zal Thermaalbad Arcen, met aangepaste capaciteit, weer open gaan. Onze kruidenbaden en rustruimtes kunnen worden gebruikt. De sauna stoombaden en infrarood zullen vooralsnog tot 01 juli gesloten blijven.

Openingstijden: maandag t/m donderdag 10.00 - 19.00 uur. Op vrijdag t/m zondag zal het Thermaalbad van 09.00 - 21.30 uur geopend zijn en de keuken van de brasserie is dagelijks van 12.00 tot 19.00 uur open.

Volgens de regels van het RIVM zijn de douches en toiletten gesloten in de maand juni. Het toilet is alleen bij hoge nood op aanvraag beschikbaar.

Als u een badenkaart heeft, kunt u gewoon gebruik maken van deze kaart als de baden weer geopend zijn. De periode die op de kaart staat, wordt verlengd met 2 maanden.

Heeft u vouchers of cadeaubonnen? Deze geldigheid wordt ook automatisch verlengd met 2 maanden.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen, zodra dat kan.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl