• Nederlands
  • Deutsch

 

Kuuroord Nederland

Kuuroorden zijn dankzij hun schone lucht en heilzaam thermaal water al sinds de Romeinse tijd een populaire bestemming voor mensen met bijvoorbeeld een reumatische aandoening. Het prachtige kuuroord spa van Thermaalbad Arcen in Zuid-Nederland biedt uitkomst aan mensen met gewrichts aandoeningen als Artritis psoriatica, reumatoïde artritis of de ziekte van Bechterew. Gaan Kuren met reuma vermindert stijfheid, pijn en vermoeidheid en vergroot de mobiliteit. Het volgen van een reumakuur in een reuma kuuroord is een waardevol onderdeel van de reuma behandeling.  

Kuurreizen Thermaalbad Arcen

In samenwerking met Thermaalbad Arcen bieden organisaties kuur reizen reuma aan IN onze heilzame thermale baden in Arcen. U komt hier helemaal tot rust in de heerlijk ontspannende thermale binnen en buitenbaden. Samen met een arts kunt u tijdens de wellness vakantie in het kuuroord reuma uw eigen kuurprogramma samenstellen gebaseerd op uw aandoening en behoeften.

Zo zijn er speciale reuma kuurreizen, een kuurreis fibromyalgie en kuurreizen gespecialiseerd in artrose. Deze kunt u zowel individueel als in groepsverband boeken, in overleg met Health Care Bad Arcen. Een kuur duurt tussen de één en drie weken en het aantal behandelingen per dag wordt aangepast naar jouw wensen. 

Specialistische begeleiding

Tijdens het kuren in Limburg bij uw kuurreis wordt u begeleid door een team van gespecialiseerde artsen, reumatologen en fysiotherapeuten. Naast oefeningen en massages zorgt beweging in de warme thermaalbaden voor een betere doorbloeding van uw spieren en gewrichten. Dit dankzij de unieke samenstelling van het water. Hierdoor zult u na een bezoek aan het kuuroord bij de spa in Limburg minder pijn ervaren. Daarnaast worden er ook oefeningen in de zaal of fitnessruimte aangeboden en is er elke werkdag een individuele behandeling door één van de specialisten.

Kuurhotel in Arcen

Tijdens uw kuurweekend of -reis verblijft u in Parkhotel Bad Arcen, gelegen tussen de prachtige Limburgse heuvels en waant u zich soms in een stukje buitenland. Hierdoor zorgt het kuren Limburg van een kuuroord vakantie voor een heilzame werking op uw lichaam en geest.

Behalve een kuurreis met overnachting kunt u ook bij ons terecht voor een eenmalige behandeling, medisch advies of onderzoek in onze moderne fysiotherapiepraktijk. Ook kunt u genieten van het nieuwe gebouw met restaurant en terras. Noord-Limburg heeft nu dus net als Zuid-Limburg sauna's waar u terecht kunt.

Kijk snel welke verschillende soorten kuurreis of behandelingen bij uw wensen aansluit en hoe de kuurprogramma’s eruitzien. Neem voor meer informatie of boekingen contact met ons op.

Update 14 januari

Beste gast,

Vanwege de coronamaatregelen van de overheid zijn wij tot en met 09-02 gesloten.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen