• Nederlands
  • Deutsch

Combineer uw bezoek aan onze thermaalbaden met een heerlijk ontbijt, een driegangenmenu of een fijne massage. Deze arrangementen zijn inclusief 6 uur toegang tot Thermaalbad Arcen. Boek uw arrangementen telefonisch via de receptie van Thermaalbad Arcen: 077-473 24 24.

U heeft de keuze uit 5 arrangementen:

Ontbijt arrangement - € 25,- p.p.

U begint de dag goed met een uitgebreid ontbijt in het buffetrestaurant ‘de Bron’. Hierna heeft u nog 6 uur toegang tot onze thermaalbaden.

Bron van verwennerij arrangement - € 28,- p.p.

Geniet van een ontspannen verblijf in Thermaalbad Arcen (6 uur toegang). Laat u vervolgens verwennen met een proeverij van diverse hartige gerechten.

Diner arrangement - € 39,50 p.p.

Voor of na uw bezoek aan Thermaalbad Arcen (6 uur toegang) een heerlijk 3-gangenkeuzemenu in restaurant ‘de Bron’.

Massage arrangement - € 39,50 p.p.

U heeft 6 uur lang toegang tot Thermaalbad Arcen en u kunt genieten van een duomassage naar keuze. Dit arrangement is excl. culinair. 

Diner & massage arrangement - € 65,50 p.p. 

Dit arrangement is inclusief: entree Thermaalbad Arcen (6 uur lang), een 3-gangenkeuzemenu en een duomassage (25 min) naar keuze. Optimaal ontspannen!

Beste gast,

We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

Gelukkig hebben we onze beautysalon weer mogen openen! Om dit te vieren hebben we een speciale aanbieding samengesteld:

Een complete gezichtsbehandeling en een totale lichaamsbehandeling. Een beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

  • 30 min. gezichtsbehandeling & 30 min. lichaamsbehandeling voor €49,50
  • 60 min. gezichtsbehandeling & 60 min. lichaamsbehandeling voor €95,-

Alleen beschikbaar op basis van reservering.

Deze aanbieding is geldig tot 1 juli 2020.

Nog meer goed nieuws! Op 15 juni zal Thermaalbad Arcen, met aangepaste capaciteit, weer open gaan. Onze kruidenbaden en rustruimtes kunnen worden gebruikt. De sauna stoombaden en infrarood zullen vooralsnog tot 01 september gesloten blijven.

Openingstijden: maandag t/m donderdag 10.00 - 19.00 uur. Op vrijdag t/m zondag zal het Thermaalbad van 09.00 - 21.30 uur geopend zijn en de keuken van de brasserie is dagelijks van 12.00 tot 19.00 uur open.

Volgens de regels van het RIVM zijn de douches en toiletten gesloten in de maand juni. Het toilet is alleen bij hoge nood op aanvraag beschikbaar.

Als u een badenkaart heeft, kunt u gewoon gebruik maken van deze kaart als de baden weer geopend zijn. De periode die op de kaart staat, wordt verlengd met 2 maanden.

Heeft u vouchers of cadeaubonnen? Deze geldigheid wordt ook automatisch verlengd met 2 maanden.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen, zodra dat kan.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl