• Nederlands
 • Deutsch

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Vraag aan de balie naar doorlopende acties of kortingen. Zwangerschapsmassages zijn op aanvraag.

De tijden die wij vermelden zijn de behandeltijden inclusief het omkleden. U kunt telefonisch een afspraak maken of per email.

Terug naar overzicht

Traditionele Thaise massage

Traditionele Thaise massage is een behandeling met kenmerken van acupressuur, rekken en yoga. Het lichaam wordt tijdens een massage in diverse yogaposities gebracht. U wordt gemasseerd met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. Tijdens de Thaise massage wordt makkelijk zittende kleding gedragen en de massage vindt plaats op een futon en matras. 

 1. 45 minuten
  € 49.00
 2. 60 minuten
  € 65.00
 3. 90 minuten
  € 95.00
 4. Voetmassage 30 minuten
  € 33.00
 5. Voetmassage 45 minuten
  € 49.00
 6. Schouder- en nekmassage 45 minuten
  € 49.00
Thaise oliemassage

Een Thaise oliemassage geeft uw lichaam en geest een gevoel van ontspanning en rust. De warme massage bevordert de doorbloeding, waardoor vermoeide en gespannen spieren worden losgemaakt. De massagebewegingen worden gecombineerd met knedingen en cirkelvormige bewegingen op de huid. Thaise oliemassage is geschikt voor iedereen, ook voor ouderen en patiënten met reuma, artrose of ernstige rugklachten. Wij gebruiken massage-oliën gemaakt van natuurproducten. Het gebruik van aroma is afhankelijk van de wensen. 

De oliemassage kan naar wens van zacht tot zeer stevig gegeven worden, voor de kenners is er intensieve/diepe massage. U geeft aan wat u wenst.

 1. 45 minuten
  € 49.00
 2. 60 minuten
  € 65.00
 3. 90 minuten
  € 95.00
 4. Diep/intensief 45 minuten
  € 54.00
 5. Diep/intensief 60 minuten
  € 69.00
 6. Diep/intensief 90 minuten
  € 100.00

Beste gast,

We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

Gelukkig hebben we onze beautysalon weer mogen openen! Om dit te vieren hebben we een speciale aanbieding samengesteld:

Een complete gezichtsbehandeling en een totale lichaamsbehandeling. Een beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

 • 30 min. gezichtsbehandeling & 30 min. lichaamsbehandeling voor €49,50
 • 60 min. gezichtsbehandeling & 60 min. lichaamsbehandeling voor €95,-

Alleen beschikbaar op basis van reservering.

Deze aanbieding is geldig tot 1 juli 2020.

Nog meer goed nieuws! Op 15 juni zal Thermaalbad Arcen, met aangepaste capaciteit, weer open gaan. Onze kruidenbaden en rustruimtes kunnen worden gebruikt. De sauna stoombaden en infrarood zullen vooralsnog tot 01 juli gesloten blijven.

Openingstijden: maandag t/m donderdag 10.00 - 19.00 uur. Op vrijdag t/m zondag zal het Thermaalbad van 09.00 - 21.30 uur geopend zijn en de keuken van de brasserie is dagelijks van 12.00 tot 19.00 uur open.

Volgens de regels van het RIVM zijn de douches en toiletten gesloten in de maand juni. Het toilet is alleen bij hoge nood op aanvraag beschikbaar.

Als u een badenkaart heeft, kunt u gewoon gebruik maken van deze kaart als de baden weer geopend zijn. De periode die op de kaart staat, wordt verlengd met 2 maanden.

Heeft u vouchers of cadeaubonnen? Deze geldigheid wordt ook automatisch verlengd met 2 maanden.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen, zodra dat kan.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl