• Nederlands
 • Deutsch

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Vraag aan de balie naar doorlopende acties of kortingen. Zwangerschapsmassages zijn op aanvraag.

De tijden die wij vermelden zijn de behandeltijden inclusief het omkleden. U kunt telefonisch een afspraak maken of per email.

Terug naar overzicht

Traditionele Thaise massage

Traditionele Thaise massage is een behandeling met kenmerken van acupressuur, rekken en yoga. Het lichaam wordt tijdens een massage in diverse yogaposities gebracht. U wordt gemasseerd met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. Tijdens de Thaise massage wordt makkelijk zittende kleding gedragen en de massage vindt plaats op een futon en matras. 

 1. 45 minuten
  € 49.00
 2. 60 minuten
  € 65.00
 3. 90 minuten
  € 95.00
 4. Voetmassage 30 minuten
  € 33.00
 5. Voetmassage 45 minuten
  € 49.00
 6. Schouder- en nekmassage 45 minuten
  € 49.00
Thaise oliemassage

Een Thaise oliemassage geeft uw lichaam en geest een gevoel van ontspanning en rust. De warme massage bevordert de doorbloeding, waardoor vermoeide en gespannen spieren worden losgemaakt. De massagebewegingen worden gecombineerd met knedingen en cirkelvormige bewegingen op de huid. Thaise oliemassage is geschikt voor iedereen, ook voor ouderen en patiënten met reuma, artrose of ernstige rugklachten. Wij gebruiken massage-oliën gemaakt van natuurproducten. Het gebruik van aroma is afhankelijk van de wensen. 

De oliemassage kan naar wens van zacht tot zeer stevig gegeven worden, voor de kenners is er intensieve/diepe massage. U geeft aan wat u wenst.

 1. 45 minuten
  € 49.00
 2. 60 minuten
  € 65.00
 3. 90 minuten
  € 95.00
 4. Diep/intensief 45 minuten
  € 54.00
 5. Diep/intensief 60 minuten
  € 69.00
 6. Diep/intensief 90 minuten
  € 100.00

Beste gast,

De Thermaalbaden en sauna's zijn open. We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

 • Om 1,5m afstand van elkaar te kunnen houden, beperken we het aantal gasten. Als het nodig is, geven we voorrang aan hotel- en parkgasten en daarna aan daggasten met een voucher.
 • Openingstijden: dagelijks 08.30 tot 23.00 uur. Bij aankomst worden uw persoonsgegevens geregistreerd.
 • Onze horecagelegenheden zijn gesloten. 
 • De douches en toiletten zijn geopend.
 • Onze kruidenbaden, snelbruiners, sauna's en rustruimtes kunnen worden gebruikt. Er vinden vooralsnog nog geen opgietingen plaats.

Als u een badenkaart heeft, kunt u er gebruik van maken als de baden open zijn.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl