• Nederlands
 • Deutsch

Thermaalbad Arcen werkt met producten van het merk Malima

Malima cosmetics is het perfecte balans tussen natuur en wetenschap. Alle producten van Malima zijn zo natuurlijk en huidvriendelijk mogelijk. De producten bevatten huididentieke ingrediënten die een optimaal resultaat leveren. De producten bevatten de maximale werkstraffen en alle crèmes en serums bevatten een UV bescherming

Terug naar overzicht

Nieuw: Touch of Synergy

We hebben een nieuwe behandeling ontwikkelt: Touch of Synergy! In deze aangename wellness beleving wordt zowel het gezicht als ook de rug behandelt. Ontspanning staat centraal en producten met vitaminen en sinaasappel hebben een hoofdrol. In China staat sinaasappel symbool voor geluk & voorspoed. Het werkt revitaliserend en de aangename geur geeft een gevoel van vreugde. 

 1. 85 minuten
  € 89.00
Scrub ritueel

Een ritueel dat uw lichaam verzorgt met een lichaamspeeling en verzorgende balm. De huid wordt diep gereinigd en dode huidcellen worden verwijderd. Na het scrubritueel voelt de huid zacht en soepel aan. De naverzorging heeft een hydraterende, voedende en herstellende werking.

 1. 25 minuten
  € 35.50
Hotstone massage

Stimuleer de doorbloeding van uw spieren en gewrichten met een hotstone massage. De aangename temperatuur van de basaltstenen heeft een ontspannende werking op uw lichaam en geeft nieuwe energie. De afwisseling van koude en warme stenen zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. De warme stenen zorgen ervoor dat de bloed- en haarvaten zich verwijden, waardoor de bloedsomloop verbetert en afvalstoffen gemakkelijk worden afgevoerd. De koude stenen laten de bloedvaten weer vernauwen. Dit proces is een relaxte beleving voor uw huid.

 1. 25 minuten
  € 35.00
 2. 55 minuten
  € 65.00

Update 14 januari

Beste gast,

Vanwege de coronamaatregelen van de overheid zijn wij tot en met 09-02 gesloten.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl