• Nederlands
  • Deutsch

Een dagje wellness in Limburg is niet compleet zonder een betoverende lichaamsbehandeling. Bij Thermaalbad Arcen leggen we uw lichaam volledig in de watten: van hoofd en schouders tot knie en teen. Onze specialisten verzorgen traditionele massages, scrubbehandelingen en vele andere reinigingsrituelen die uw lichaam op en onder de huid weer ouderwets laten stralen.

Lichaamsmassages
Heeft u last van vastzittende gewrichten of wilt u gewoon het pure genot van een ontspanningsmassage ervaren? Bij Thermaalbad Arcen kunt u tijdens een dagje wellness uw lichaam laten verwennen met een overheerlijke en heilzame lichaamsmassage. Onze gespecialiseerde masseuses in Limburg maken gebruik van massagetechnieken uit de hele wereld: van een Hammambehandeling tot een eeuwenoude Indiase rugmassage. De geurende balsems en oliën van Malima maken de exotische ervaring tijdens een massage in Arcen compleet.

Lichaamspeeling
Wie af wilt van dode huidcellen of zijn poriën wilt laten reinigen, kan bij ons in Arcen terecht voor een scrubbehandeling. Tijdens een zogeheten lichaamspeeling reinigt onze specialist uw huid grondig, waarna deze weer zacht en soepel aanvoelt. Een lichaamspeeling zorgt voor stimulatie van de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen, zodat de huid weer als vanouds ademt. Naverzorging heeft een hydraterende, voedende en herstellende werking voor een gezonde huid.

Hot stone massage Limburg
Naast handmatige rugmassages, zoals een Polynesische, Indiase of Thaise massage, verzorgen de specialisten van Thermaalbad Arcen ook een hot stone massage. Uw rug wordt met warme basalt stenen gemasseerd wat zorgt voor diepe ontspanning van lichaam en geest. Net als lichaamspeeling zorgt een hot stone massage voor een betere doorbloeding van spieren en gewrichten. De warme stenen verwijden uw bloed- en haarvaten voor afvoer van afvalstoffen, waarna koude stenen de vaten weer vernauwen tot normale grootte. Hierdoor bruist uw lichaam weer van energie en uw huid gestimuleerd.

Aanbiedingen lichaamsbehandeling
Weet u nog niet welke lichaamsbehandeling u tijdens uw bezoek aan Thermaalbad Arcen wilt ondergaan? We hebben diverse lichaamsmassages en andere arrangementen voor u in de aanbieding. Kijk snel welke het best bij uw past en boek uw behandeling!

Terug naar overzicht

  • Thermaalbad Arcen werkt met producten van het merk Malima.
  • De Hammam is bekend vanwege het reinigen van lichaam en geest in een rustige omgeving. Tijdens het Hammam ritueel wordt uw huid grondig gereinigd, gescrubd...

  • Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem