• Nederlands
 • Deutsch

Een dagje wellness in Limburg is niet compleet zonder een betoverende lichaamsbehandeling. Bij Thermaalbad Arcen leggen we uw hele lichaam volledig in de watten: van hoofd en schouders tot knie en teen. Onze specialisten verzorgen traditionele massages, scrubbehandelingen en vele andere reinigingsrituelen die uw lichaam op en onder de huid weer ouderwets laten stralen en in weer in balans brengen.

Massage Arcen
Heeft u last van lichamelijke klachten zoals vastzittende gewrichten of wilt u gewoon het pure genot van een ontspanningsmassage Limburg ervaren? Bij Thermaalbad Arcen kunt u tijdens een dagje wellness heerlijk ontspannen en uw lichaam laten verwennen met een overheerlijke en heilzame lichaamsmassage. Onze gespecialiseerde masseuse Limburg maakt gebruik van massagetechnieken uit de hele wereld: van een Hammambehandeling tot een eeuwenoude Indiase rugmassage of traditionele Thaise massage. De geurende balsems en oliën van Malima maken de exotische ervaring tijdens de lichaamsmassages in Arcen compleet.

Lichaamspeeling
Wie af wilt van dode huidcellen of zijn poriën wilt laten reinigen, kan bij ons in Arcen terecht voor een scrubbehandeling. Tijdens een zogeheten lichaamspeeling reinigt onze specialist uw huid grondig, waarna deze weer zacht en soepel aanvoelt. Een lichaamspeeling zorgt voor stimulatie van de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen. Doordat dode huidcellen verwijderd worden en de doorbloeding van de huid verbeterd wordt ademt de huid weer als vanouds. Naverzorging heeft een hydraterende, voedende en herstellende werking voor een gezonde huid.

Hot stone massage Limburg
Naast handmatige rugmassages, zoals een Polynesische, Indiase of Thaise massage, verzorgen de specialisten van Thermaalbad Arcen ook een hot stone massage. Uw rug wordt met warme basalt stenen gemasseerd wat zorgt voor diepe ontspanning van lichaam en geest. Net als lichaamspeeling zorgt een hotstone massage Limburg voor een betere doorbloeding van spieren en gewrichten door de combinatie van de warmte van de vulkanische stenen en de ontspannende massage. De warme stenen verwijden uw bloed- en haarvaten voor afvoer van afvalstoffen, waarna koude stenen de vaten weer vernauwen tot normale grootte. Hierdoor bruist uw lichaam weer van energie en is uw huid gestimuleerd. Door de eeuwen heen wordt de hot stone massage gezien als de ideale manier om huid en spieren te ontspannen en op te frissen. Het stimuleert de organen en en voert afvalstoffen af.

Aanbiedingen lichaamsbehandeling
Weet u nog niet welke lichaamsbehandeling u tijdens uw bezoek aan Thermaalbad Arcen wilt ondergaan? We hebben diverse lichaamsmassages en andere arrangementen voor u in de aanbieding. Kijk snel welke het best bij uw past en boek uw behandeling!

Terug naar overzicht

 • Thermaalbad Arcen werkt met producten van het merk Malima.
 • De Hammam is bekend vanwege het reinigen van lichaam en geest in een rustige omgeving. Tijdens het Hammam ritueel wordt uw huid grondig gereinigd, gescrubd...

Beste gast,

We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

Gelukkig hebben we onze beautysalon weer mogen openen! Om dit te vieren hebben we een speciale aanbieding samengesteld:

Een complete gezichtsbehandeling en een totale lichaamsbehandeling. Een beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

 • 30 min. gezichtsbehandeling & 30 min. lichaamsbehandeling voor €49,50
 • 60 min. gezichtsbehandeling & 60 min. lichaamsbehandeling voor €95,-

Alleen beschikbaar op basis van reservering.

Deze aanbieding is wegens succes verlengd tot 21 september 2020.

Goed nieuws! Vanaf 1 juli mogen de sauna's weer open.

Voor uw en onze gezondheid volgen we uiteraard de volgende richtlijnen van de overheid:

 • Om 1,5m afstand van elkaar te kunnen houden, beperken we het aantal gasten. Als het nodig is, geven we voorrang aan hotel- en parkgasten en daarna aan daggasten met een voucher.
 • Openingstijden: dagelijks 09.00 tot 21.30 uur. Registratie verplicht.
 • De brasserie is dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur open (uitloop tot 21:00 uur mogelijk).
 • De keuken van de brasserie is dagelijks van 11:00 tot 19:30 uur geopend (uitloop tot 20:30 uur mogelijk).
 • De douches en toiletten zijn geopend.
 • Onze kruidenbaden, snelbruiners, sauna's en rustruimtes kunnen worden gebruikt. Er vinden vooralsnog nog geen opgietingen plaats.

Als u een badenkaart heeft, kunt u er gebruik van maken als de baden open zijn. De periode die op de kaart staat, wordt verlengd met 3 maanden.

Heeft u vouchers of cadeaubonnen? Deze geldigheid wordt ook automatisch verlengd met 3 maanden.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl