• Nederlands
 • Deutsch

Wellness betekent niet alleen goede zorg voor huid, gewrichten en spieren, maar ook zorgvuldig onderhoud van wat er op het lichaam groeit: haar. Thermaalbad Arcen biedt verschillende behandelingen om overtollige lichaamsbeharing weg te werken. Wilt u uw wenkbrauwen epileren, uw benen harsen, oksels harsen of bovenlip harsen of uw wimpers verven? Onze specialisten staan voor u klaar om haargroei te verwijderen of bij te werken. 

Jezelf laten harsen zorgt voor het beste resultaat en laat een mooie gladde huid achter waarbij alle haartjes en dode huidcellen verdwenen zijn. De eerste keer na een harsbeurt kan je een klein beetje last hebben van een gevoelige huid maar dit wordt snel minder pijnlijk.

Naast wellness kunt u bij Thermaalbad terecht voor het bijwerken van uw gezichtsbeharing. ✓Harsen bovenlip ✓Harsen benen ✓Harsen kin ✓Harsen oksels ✓Verven Wenkbrauwen ✓Epileren Wenkbrauwen

Terug naar overzicht

Harsen

Ongewenste haartjes blijven weg tot wel 4 weken.

 1. Bovenlip of kin
  € 10.50
 2. Bovenlip en kin
  € 15.50
 3. Oksels
  € 16.50
 4. Onderbenen + knieën
  € 27.50
 5. Onder- en bovenbenen
  € 45.00
 6. Bikinilijn
  € 22.50
Verven

Geef uw wimpers en/of wenkbrauwen weer een volle kleur.

 1. Wimpers
  € 16.50
 2. Wenkbrauwen
  € 12.50
 3. Wimpers en wenkbrauwen
  € 22.50
Epileren

Wij epileren uw wenkbrauwen.

 1. Wenkbrauwen
  € 16.50

Beste gast,

We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

Gelukkig hebben we onze beautysalon weer mogen openen! Om dit te vieren hebben we een speciale aanbieding samengesteld:

Een complete gezichtsbehandeling en een totale lichaamsbehandeling. Een beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

 • 30 min. gezichtsbehandeling & 30 min. lichaamsbehandeling voor €49,50
 • 60 min. gezichtsbehandeling & 60 min. lichaamsbehandeling voor €95,-

Alleen beschikbaar op basis van reservering.

Deze aanbieding is geldig tot 1 juli 2020.

Nog meer goed nieuws! Op 15 juni zal Thermaalbad Arcen, met aangepaste capaciteit, weer open gaan. Onze kruidenbaden en rustruimtes kunnen worden gebruikt. De sauna stoombaden en infrarood zullen vooralsnog tot 01 juli gesloten blijven.

Openingstijden: maandag t/m donderdag 10.00 - 19.00 uur. Op vrijdag t/m zondag zal het Thermaalbad van 09.00 - 21.30 uur geopend zijn en de keuken van de brasserie is dagelijks van 12.00 tot 19.00 uur open.

Volgens de regels van het RIVM zijn de douches en toiletten gesloten in de maand juni. Het toilet is alleen bij hoge nood op aanvraag beschikbaar.

Als u een badenkaart heeft, kunt u gewoon gebruik maken van deze kaart als de baden weer geopend zijn. De periode die op de kaart staat, wordt verlengd met 2 maanden.

Heeft u vouchers of cadeaubonnen? Deze geldigheid wordt ook automatisch verlengd met 2 maanden.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen, zodra dat kan.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl