• Nederlands
 • Deutsch

Naast wellness kunt u bij Thermaalbad terecht voor het bijwerken van uw gezichtsbeharing. ✓Harsen bovenlip ✓Harsen benen ✓Harsen kin ✓Harsen oksels ✓Verven Wenkbrauwen ✓Epileren Wenkbrauwen

Wellness betekent niet alleen goede zorg voor huid, gewrichten en spieren, maar ook zorgvuldig onderhoud van wat er op het lichaam groeit: haar. Thermaalbad Arcen biedt verschillende behandelingen om overtollige lichaamsbeharing weg te werken. Wilt u uw wenkbrauwen epileren, uw benen harsen, oksels harsen of bovenlip harsen of uw wimpers verven? Onze specialisten staan voor u klaar om haargroei te verwijderen of bij te werken. 

Jezelf laten harsen zorgt voor het beste resultaat en laat een mooie gladde huid achter waarbij alle haartjes en dode huidcellen verdwenen zijn. De eerste keer na een harsbeurt hebben sommige mensen een klein beetje last van een gevoelige huid maar dit wordt snel minder pijnlijk.

Ook kun je je wenkbrauwen in de juiste vorm laten epileren door onze specialisten. Hierbij wordt gekeken naar het hoogste punt van je wenkbrauw, de onderkant van je wenkbrauwen en de buitenste ooghoek om zo de juiste vorm van je wenkbrauw te bepalen. Ook worden er ingegroeide haartjes weg gehaald. Na het epileren kunnen de wenkbrauwen nog geverfd worden zodat je elke ochtend opstaat met perfecte wenkbrauwen. 

 

 

 

Terug naar overzicht

Harsen

Ongewenste haartjes blijven weg tot wel 4 weken.

 1. Bovenlip of kin
  € 10.50
 2. Bovenlip en kin
  € 15.50
 3. Oksels
  € 16.50
 4. Onderbenen + knieën
  € 27.50
 5. Onder- en bovenbenen
  € 45.00
 6. Bikinilijn
  € 22.50
Verven

Geef uw wimpers en/of wenkbrauwen weer een volle kleur.

 1. Wimpers
  € 16.50
 2. Wenkbrauwen
  € 12.50
 3. Wimpers en wenkbrauwen
  € 22.50
Epileren

Wij epileren uw wenkbrauwen.

 1. Wenkbrauwen
  € 16.50

Beste gast,

De Thermaalbaden en sauna's zijn open. We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

 • Om 1,5m afstand van elkaar te kunnen houden, beperken we het aantal gasten. Als het nodig is, geven we voorrang aan hotel- en parkgasten en daarna aan daggasten met een voucher.
 • Openingstijden: dagelijks 08.30 tot 23.00 uur. Bij aankomst worden uw persoonsgegevens geregistreerd.
 • Onze horecagelegenheden zijn gesloten. 
 • De douches en toiletten zijn geopend.
 • Onze kruidenbaden, snelbruiners, sauna's en rustruimtes kunnen worden gebruikt. Er vinden vooralsnog nog geen opgietingen plaats.

Als u een badenkaart heeft, kunt u er gebruik van maken als de baden open zijn.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl