• Nederlands
  • Deutsch

Bij Thermaalbad Arcen kunt u een heerlijk dagje wellness perfect combineren met een van onze arrangementen voor een gezichtsbehandeling. Net als de rest van uw lichaam is uw gezicht gebaat bij een regelmatige schoonheidsbehandeling om de zoveel tijd. Een gezichtsbehandeling verwijdert dode huidcellen en laat de huid weer terug als vanouds stralen. Daarvoor bent u in Limburg op de juiste plek, Thermaalbad Arcen biedt diverse gezichtsbehandelingen voor het beste resultaat.

Onze specialisten maken gebruik van de producten en methoden van het merk Malima tijdens de gezicht behandelingen. Malima Skincare staat voor zo natuurlijk mogelijke, meest huidvriendelijke verzorging producten met huididentieke ingrediënten voor een optimaal resultaat.

Heerlijk ontspannen tijdens onze professionele gezichtsbehandelingen. Een lichte druk tijdens de massage stimuleert de doorbloeding van de huid en zorgt voor een betere aanvoer van voedingsstoffen. Afvalstoffen worden daardoor juist sneller afgevoerd en de spieren in je gezicht ontspannen volledig.

De gezichtsmassage zorgt ervoor dat fijne lijntjes vervagen waardoor minder rimpels zichtbaar zijn en een stralende huid tevoorschijn komt. Een verzorgend masker laat uw huid weer helemaal stralen en verzorgt de huid optimaal. Tijdens de behandeling wordt je in de watten gelegd waardoor je volledig kan ontspannen en tot rust komt.

Overige gelaatsbehandelingen

Behalve massages en reinigende gelaat behandelingen kunt u ook uw gezichtsbeharing laten harsen en uw wenkbrauwen laten verven en epileren. Daarnaast kunnen onze specialisten make-up aanbrengen of kunt u een workshop make-up verzorging volgen om zelf een expert te worden. De behandelingen zijn geschikt voor elk type huid.

Onbezorgd laten verwennen

Een gezichtsbehandeling in Limburg is een ware beleving voor lichaam en geest. Onze schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat u met een stralend gezicht en een gereinigde huid de deur uitgaat. Kijk snel welk arrangement bij uw wensen aansluit en laat uw gezicht, hals en decolleté eens onbezorgd door ons verwennen.

 

 

Terug naar overzicht

  • Thermaalbad Arcen werkt met producten van het merk Malima
  • Uw wenkbrauwen epileren; benen, oksel of bovenlip harsen of uw wimpers verven? Onze specialisten staan voor u klaar.
  • Workshops, make-up aan laten brengen voor een avondje uit of laat u adviseren tijdens een consult. We werken met Lookx cosmetics.

Beste gast,

We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

Gelukkig hebben we onze beautysalon weer mogen openen! Om dit te vieren hebben we een speciale aanbieding samengesteld:

Een complete gezichtsbehandeling en een totale lichaamsbehandeling. Een beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

  • 30 min. gezichtsbehandeling & 30 min. lichaamsbehandeling voor €49,50
  • 60 min. gezichtsbehandeling & 60 min. lichaamsbehandeling voor €95,-

Alleen beschikbaar op basis van reservering.

Deze aanbieding is geldig tot 1 juli 2020.

Nog meer goed nieuws! Op 15 juni zal Thermaalbad Arcen, met aangepaste capaciteit, weer open gaan. Onze kruidenbaden en rustruimtes kunnen worden gebruikt. De sauna stoombaden en infrarood zullen vooralsnog tot 01 juli gesloten blijven.

Openingstijden: maandag t/m donderdag 10.00 - 19.00 uur. Op vrijdag t/m zondag zal het Thermaalbad van 09.00 - 21.30 uur geopend zijn en de keuken van de brasserie is dagelijks van 12.00 tot 19.00 uur open.

Volgens de regels van het RIVM zijn de douches en toiletten gesloten in de maand juni. Het toilet is alleen bij hoge nood op aanvraag beschikbaar.

Als u een badenkaart heeft, kunt u gewoon gebruik maken van deze kaart als de baden weer geopend zijn. De periode die op de kaart staat, wordt verlengd met 2 maanden.

Heeft u vouchers of cadeaubonnen? Deze geldigheid wordt ook automatisch verlengd met 2 maanden.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen, zodra dat kan.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl