• Nederlands
  • Deutsch

Bij Thermaalbad Arcen kunt u een heerlijk dagje wellness perfect combineren met een van onze arrangementen voor een gezichtsbehandeling. Net als de rest van uw lichaam is uw gezicht gebaat bij een regelmatige schoonheidsbehandeling om de zoveel tijd. Een gezichtsbehandeling verwijdert dode huidcellen en laat de huid weer terug als vanouds stralen. Daarvoor bent u in Limburg op de juiste plek, Thermaalbad Arcen biedt diverse gezichtsbehandelingen voor het beste resultaat.

Gezichtsbehandeling Limburg

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring. Ze maken gebruik van de producten en methoden van het merk Malima tijdens de gezicht behandelingen. Malima Skincare staat voor zo natuurlijk mogelijke, meest huidvriendelijke verzorging producten met huididentieke ingrediënten voor een optimaal resultaat. De schoonheidsspecialisten gebruiken de juiste producten aangepast op uw huidtype.

Heerlijk ontspannen tijdens onze professionele gezichtsbehandelingen. Een lichte druk tijdens de massage stimuleert de doorbloeding van de huid. Dit zorgt voor een betere aanvoer van voedingsstoffen. Afvalstoffen worden daardoor juist sneller afgevoerd en de spieren in je gezicht ontspannen volledig.

De gezichtsmassage zorgt ervoor dat fijne lijntjes vervagen waardoor minder rimpels zichtbaar zijn en een stralende huid tevoorschijn komt. Een verzorgend masker laat uw huid weer helemaal stralen en verzorgt de huid optimaal. Tijdens de behandeling wordt je in de watten gelegd waardoor je volledig kan ontspannen en tot rust komt.

Overige gelaatsbehandelingen

Behalve massages en reinigende gelaat behandelingen kunt u ook uw gezichtsbeharing laten harsen en uw wenkbrauwen laten verven en epileren. Daarnaast kunnen onze specialisten make-up aanbrengen of kunt u een workshop make-up verzorging volgen om zelf een expert te worden. De behandelingen zijn geschikt voor elk type huid.

Onbezorgd laten verwennen

Een gezichtsbehandeling in Limburg is een ware beleving voor lichaam en geest. Onze schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat u met een stralend gezicht en een gereinigde huid de deur uitgaat. Kijk snel welk arrangement bij uw wensen aansluit en laat uw gezicht, hals en decolleté eens onbezorgd door ons verwennen.

 

 

Terug naar overzicht

  • Thermaalbad Arcen werkt met producten van het merk Malima
  • Uw wenkbrauwen epileren; benen, oksel of bovenlip harsen of uw wimpers verven? Onze specialisten staan voor u klaar.
  • Workshops, make-up aan laten brengen voor een avondje uit of laat u adviseren tijdens een consult. We werken met Lookx cosmetics.

Update 14 januari

Beste gast,

Vanwege de coronamaatregelen van de overheid zijn wij tot en met 09-02 gesloten.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl