• Nederlands
  • Deutsch

Bij Thermaalbad Arcen kunt u een heerlijk dagje wellness perfect combineren met een van onze arrangementen voor een gezichtsbehandeling. Net als de rest van uw lichaam is uw gezicht gebaat bij een regelmatige schoonheidsbehandeling die dode huidcellen verwijdert en de huid weer als vanouds laat stralen. Daarvoor bent u in Limburg op de juiste plek, Thermaalbad Arcen biedt diverse gezichtsbehandelingen.

Bij de behandelingen maken onze specialisten gebruik van de producten en methoden van het merk Malima .Malima Skincare staat voor zo natuurlijk mogelijke, meest huidvriendelijke verzorgingsproducten met huididentieke ingrediënten voor een optimaal resultaat. Heerlijk ontspannen tijdens onze professionele gezichtsbehandelingen. Een lichte druk tijdens de massage stimuleert de doorbloeding van de huid. De gezichtsmassage zorgt ervoor dat fjine lijntjes vervagen waardoor minder rimpels zichtbaar zijn en een stralende huid tevoorschijn komt.

Overige gelaatsbehandelingen
Behalve massages en reinigende gelaatsbehandelingen kunt u ook uw gezichtsbeharing laten harsen en uw wenkbrauwen laten verven en epileren. Daarnaast kunnen onze specialisten make-up aanbrengen of kunt u een workshop make-upverzorging volgen om zelf een expert te worden. De behandelingen zijn geschikt voor elk type huid.

Onbezorgd laten verwennen
Een gezichtsbehandeling in Limburg is een ware beleving voor lichaam en geest. Onze schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat u met een stralend gezicht en een gereinigde huid de deur uitgaat. Kijk snel welk arrangement bij uw wensen aansluit en laat uw gezicht, hals en decolleté eens onbezorgd door ons verwennen.

Terug naar overzicht

  • Thermaalbad Arcen werkt met producten van het merk Malima
  • Uw wenkbrauwen epileren; benen, oksel of bovenlip harsen of uw wimpers verven? Onze specialisten staan voor u klaar.
  • Workshops, make-up aan laten brengen voor een avondje uit of laat u adviseren tijdens een consult. We werken met Lookx cosmetics.