• Nederlands
  • Deutsch

Bij Thermaalbad Arcen kunt u een heerlijk dagje wellness perfect combineren met een van onze arrangementen voor een gezichtsbehandeling. Net als de rest van uw lichaam is uw gezicht gebaat bij een regelmatige schoonheidsbehandeling die de huid weer als vanouds laat stralen. Daarvoor bent u in Limburg op de juiste plek.

Exotische behandelmethoden
Bij de behandelingen maken onze specialisten gebruik van de producten en methoden van Cinq Mondes. Het merk vertaalt schoonheidsrecepten en -rituelen uit de hele wereld naar moderne behandeltechnieken. Geniet van tropische bloemengeuren tijdens een ‘Fleur de Bali’-gezichtsmassage of onderga een Japanse ‘Ko Bi Do’-facial voor een verstevigde huid.

Overige gelaatsbehandelingen
Behalve massages en reinigende gelaatsbehandelingen kunt u ook uw gezichtsbeharing laten harsen en uw wenkbrauwen laten verven en epileren. Daarnaast kunnen onze specialisten make-up aanbrengen of kunt u een workshop make-upverzorging volgen om zelf een expert te worden. De behandelingen zijn geschikt voor elk type huid.

Onbezorgd laten verwennen
Een gezichtsbehandeling in Limburg is een ware beleving voor lichaam en geest. Onze schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat u met een stralend gezicht en een gereinigde huid de deur uitgaat. Kijk snel welk arrangement bij uw wensen aansluit en laat uw gezicht eens onbezorgd door ons verwennen.

Terug naar overzicht

  • Thermaalbad Arcen werkt met producten van het merk Cinq Mondes, geïnspireerd door tradities en beauty vanuit de hele wereld.
  • Uw wenkbrauwen epileren; benen, oksel of bovenlip harsen of uw wimpers verven? Onze specialisten staan voor u klaar.
  • Workshops, make-up aan laten brengen voor een avondje uit of laat u adviseren tijdens een consult. We werken met Lookx cosmetics.