• Nederlands
 • Deutsch

Thermaalbad Arcen werkt met producten van het merk Cinq Mondes, geïnspireerd door tradities en beauty van over de hele wereld: etherische oliën uit Egypte, geurende balsems uit Polynesië en natuurlijke fruitzuren uit Indonesië.

Cinq Mondes creëerde perfecte productarrangementen door eeuwenoude rituelen te vertalen naar moderne en huidverbeterende beautybehandelingen. De passie en expertise resulteerden in de ontwikkeling van rituelen, gebaseerd op een combinatie van effectieve huidverbetering en weldadige ontspanning. Een ware beleving waardoor al uw zintuigen geprikkeld zullen worden.

Terug naar overzicht

Scrub ritueel

Een ritueel dat uw lichaam verzorgt met een lichaamspeeling en verzorgende balm. De huid wordt diep gereinigd en dode huidcellen worden verwijderd. Na het scrubritueel voelt de huid zacht en soepel aan. De naverzorging heeft een hydraterende, voedende en herstellende werking.

 1. 25 minuten
  € 35.50
Hotstone massage

Stimuleer de doorbloeding van uw spieren en gewrichten met een hotstone massage. De aangename temperatuur van de basaltstenen heeft een ontspannende werking op uw lichaam en geeft nieuwe energie. De afwisseling van koude en warme stenen zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. De warme stenen zorgen ervoor dat de bloed- en haarvaten zich verwijden, waardoor de bloedsomloop verbetert en afvalstoffen gemakkelijk worden afgevoerd. De koude stenen laten de bloedvaten weer vernauwen. Dit proces is een relaxte beleving voor uw huid.

 1. 50 minuten
  € 68.50
Mini Marokkaanse hammam

Reinigende behandeling bestaande uit een rugverzorging en een hoofdhuidmassage.

 1. 25 minuten
  € 38.50
Totale Marokkaanse hammam

Reinigende behandeling van het gehele lichaam.

 1. 55 minuten
  € 65.50
Polynesian

Dit ritueel is gebaseerd op de Lomi-Lomi techniek, waarbij de schoonheidsspecialiste een originele massage uitvoert met haar onderarmen. Deze massage legt de nadruk op de rug, terwijl de zintuigen worden geprikkeld door subtiele geuren van Tiare bloemen.

 1. 25 minuten
  € 38.50
 2. 50 minuten
  € 65.50
Indian massage

Deze duizend jaar oude Indiase massage geeft u vitaliteit en energie. De verkwikkende massage werkt met een afwisseling van energetische en verwarmende ritmes, wat de spieren ontspant. Geniet ondertussen van de geuren van vanille en kardemom en laat u meenemen op reis.

 1. 25 minuten
  € 38.50
 2. 50 minuten
  € 65.50
Detox & slimming ritueel

Deze duizend jaar oude Indiase slankheidsbehandeling, bestaande uit een massage en een pakking, heeft een drainerende werking die vocht vasthouden in benen, dijen en enkels helpt tegen te gaan. De voorafgaande lichaamspakking ontgift de huid en zet de werking van gember en lipocare in gang.

 1. 50 minuten
  € 60.50