• Nederlands
 • Deutsch

Thermaalbad Arcen werkt met producten van het merk Cinq Mondes, geïnspireerd door tradities en beauty vanuit de hele wereld: etherische oliën uit Egypte, geurende balsems uit Polynesië en natuurlijke fruitzuren uit Indonesië.

Cinq Mondes creëerde perfecte productarrangementen door eeuwenoude rituelen te vertalen naar moderne en huidverbeterende beautybehandelingen. De passie en expertise resulteerden in de ontwikkeling van rituelen, gebaseerd op een combinatie van effectieve huidverbetering en weldadige ontspanning. Een ware beleving waardoor al uw zintuigen geprikkeld zullen worden.

Terug naar overzicht

Fleur de Bali

Gezichtsbehandeling-massage voor een stralende huid. Geniet van de subtiele geuren van tropische bloemen, terwijl u een ontspannende massage van gezicht, nek en hoofdhuid ondergaat. Een echt Balinees schoonheidsritueel voor een zacht aanvoelende, gereinigde en stralende huid.

 1. 25 minuten
  € 35.50
Sublime Fleur de Bali

Sublieme gezichtsbehandeling-massage. Deze gezichtsmassage volgens de Dermapunctuur-methode verkwikt en verheldert de huid. De huidporiën worden diep gereinigd en u ondergaat een zachte massage van het gezicht, de nek en de monnikskapspieren.

 1. 55 minuten
  € 58.50
Kobi Do anti-ageing Facial

Liftende, verstevigende gezichtsbehandeling. Deze anti-age behandeling laat zich inspireren door een eeuwenoud Japans ritueel ‘Ko bi do’, een echte handmatige gezichtslifting. Intensieve gelaatsbehandeling gericht op versteviging van de huid.

50 minuten
Handmatige gezichtslifting. Het gezicht en de hals worden verkwikt, gladgestreken en verstevigd.

80 minuten
Nadruk op de huid rondom de ogen, de mond, het decolleté en de armen. Inclusief speciaal masker.

 1. 50 minuten
  € 60.50
 2. 80 minuten
  € 80.50
Skin Renewal facial

Diep reinigende en peelende gezichtsbehandeling. Deze behandeling laat zich inspireren door een eeuwenoud Balinees ritueel, een diepgaande huidvernieuwende behandeling. De intensieve gelaatsbehandeling is gericht op de reinigende werking met natuurlijke werkstoffen uit tropische bloemen en fruitzuren.

 1. 55 minuten
  € 58.50
Cinq Mondes Facial rituelen

Massage van het gezicht, de hoofdhuid en het decolleté. Gedurende deze uitgebreide massage worden verschillende massagetechnieken gecombineerd, waaronder de Ko Bi Do massage. Naast de verfijnde huidverzorging kunt u genieten van een ontspannen hand- en voetenritueel.

 1. 40 minuten
  € 45.50
 2. 80 minuten
  € 75.50