• Nederlands
  • Deutsch

Voeding, beweging en ontspanning dragen allemaal bij tot een gezonde leefstijl. Zeker in de huidige maatschappij blijkt dat goed zorgen voor lichaam en geest lichamelijke klachten beperkt, voor nu en later. Yoga sluit naadloos aan op deze lifestyle.

Bent u nieuwsgierig naar wat yoga voor u kan betekenen? Dan is ons Lifestyle Yoga Arrangement iets voor u!

Het arrangement
Tijdens dit relaxte, maar ook uitdagende arrangement maakt u kennis met: rompstabiliserende oefeningen (buiktraining, rugscholing en balans), primaire bewegingsvormen en stretching in combinatie met ademhalingsoefeningen.

Het programma

  • Start yoga-sessie om 09.30 uur
  • In totaal 4 uur genieten van onze Thermaalbaden en de diverse sauna’s (vier uur in te vullen naar eigen behoefte: dit kan zowel voor als na de yoga-sessie)
  • Deelname aan Lifestyle Yoga (ongeveer 75 min.)

Neem voor de yogales makkelijk zittende kleding en schoenen mee (blote voeten mag ook). Voor aanvang kunt u zich melden bij de receptie van de Thermaalbaden. De instructeur zal u daar ontvangen.

Aanmelden en beschikbare data
Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. Voor het complete arrangement betaalt u slechts € 35,-. U kunt dit bedrag voor deelname voldoen, waarop u een voucher voor het arrangement ontvangt. De volgende data zijn beschikbaar: 9 juni, 30 juni en 14 juli. 

Meld u aan via tel. 077-4732424 of mail info.thermaalbad@roompot.nl. Wees er snel bij, want vol=vol!