• Nederlands
  • Deutsch

Terug van weggeweest; onze Fango deelpakking!

Het Fango arrangement is heerlijk ontspannend. Bij ontvangst wordt door onze gastvrouw het programma uitgelegd. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van vulkanische modder waardoor de behandeling ook uitermate geschikt is voor mensen met spier- of gewrichtsklachten.

Dit arrangement is inclusief:

  • Ontvangst door onze gastvrouw met uitleg van het programma
  • Onbeperkt heerlijk ontspannen in onze thermaalbaden van 35-36  ̊C, de diverse sauna’s, kneippbaden en rustruimtes
  • Fango deelpakking van 30 minuten. Tijdens de pakking worden uw voeten gemasseerd of ontvangt u een heerlijke hoofdhuidmassage  

Fango is een natuurlijk vulkanisch modder met een hoge zwavelconcentratie opgebouwd uit vele mineralen. De modder wordt met een temperatuur van 49 graden aangebracht en heeft een verzachtende werking op de huid. Voor het lichaam heeft de pakking een zuiverende, doorbloedende, voedende en ontspannende werking.

U reserveert dit arrangement nu voor slechts € 37,50 per persoon.

Beste gast,

We informeren u graag over de invloed van het coronavirus op onze wellnessmogelijkheden.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zijn voor ons het allerbelangrijkste. Om die te beschermen, nemen we volgens de richtlijnen van de overheid extra maatregelen.

Gelukkig hebben we onze beautysalon weer mogen openen! Om dit te vieren hebben we een speciale aanbieding samengesteld:

Een complete gezichtsbehandeling en een totale lichaamsbehandeling. Een beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden.

  • 30 min. gezichtsbehandeling & 30 min. lichaamsbehandeling voor €49,50
  • 60 min. gezichtsbehandeling & 60 min. lichaamsbehandeling voor €95,-

Alleen beschikbaar op basis van reservering.

Deze aanbieding is geldig tot 1 juli 2020.

Nog meer goed nieuws! Op 15 juni zal Thermaalbad Arcen, met aangepaste capaciteit, weer open gaan. Onze kruidenbaden en rustruimtes kunnen worden gebruikt. De sauna stoombaden en infrarood zullen vooralsnog tot 01 juli gesloten blijven.

Openingstijden: maandag t/m donderdag 10.00 - 19.00 uur. Op vrijdag t/m zondag zal het Thermaalbad van 09.00 - 21.30 uur geopend zijn en de keuken van de brasserie is dagelijks van 12.00 tot 19.00 uur open.

Volgens de regels van het RIVM zijn de douches en toiletten gesloten in de maand juni. Het toilet is alleen bij hoge nood op aanvraag beschikbaar.

Als u een badenkaart heeft, kunt u gewoon gebruik maken van deze kaart als de baden weer geopend zijn. De periode die op de kaart staat, wordt verlengd met 2 maanden.

Heeft u vouchers of cadeaubonnen? Deze geldigheid wordt ook automatisch verlengd met 2 maanden.

Wij hopen u met deze informatie gerust te stellen en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen, zodra dat kan.

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Thermaalbad Arcen - info@thermaalbad.nl