• Nederlands
 • Deutsch

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Profiteer nu van korting tot wel 20%!

Terug naar overzicht

Traditionele Thaise massage

Traditionele Thaise massage is een behandeling met kenmerken van acupressuur, rekken en yoga. Het lichaam wordt tijdens een massage in diverse yogaposities gebracht. Men wordt gemasseerd met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. Tijdens de Thaise massage wordt makkelijk zittende kleding gedragen en de massage gebeurt op een futon en matras. 

 1. 45 minuten
  € 45.00
 2. 60 minuten
  € 60.00
 3. 90 minuten
  € 90.00
 4. Voetmassage 30 minuten
  € 30.00
 5. Voetmassage 45 minuten
  € 45.00
 6. Schouder- en nekmassage 45 minuten
  € 45.00
Thaise oliemassage

Thaise oliemassage geeft je lichaam en geest een gevoel van ontspanning en rust. Warme oliemassage bevordert de doorbloeding waarbij vermoeide en gespannen spieren worden losgemaakt. De massagebewegingen worden gecombineerd met de knedingen of cirkelvormige bewegingen op de huid. Thaise oliemassage is geschikt voor iedereen, ook voor ouderen en voor patiënten met weke delen reuma, artrose of ernstige rugklachten. Wij gebruiken massage-oliën gemaakt van natuurproducten. Het gebruik van aroma is afhankelijk van de wensen. Sommige ervaren aroma in de olie als hinderlijk.

De oliemassage kan naar wens van zacht tot zeer stevig gegeven worden, voor de kenners is er intensieve/ diepe massage. U geeft aan wat u wenst.

Als je echt aan vastzittende spieren of stevige blokkades wil werken kan één traditionele Thaise massage beter geschikt zijn of de combinatie van beide.

 1. 60 minuten
  € 60.00
 2. 90 minuten
  € 90.00
 3. Combinatie met traditioneel
  € 90.00
 4. Therapie massage 30 minuten
  € 40.00
 5. Therapie massage 45 minuten
  € 55.00